LOČITEV

Angelina otrok ne sme odpeljati iz ZDA

Med snemanjem v Londonu si Joliejeva želi družbe svojih otrok. 42-letnici sive lase povzročajo dolgotrajni sodni postopki.
Fotografija: Nekoč sanjski hollywoodski par že skoraj dve leti bije ločitveno vojno. Foto: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Nekoč sanjski hollywoodski par že skoraj dve leti bije ločitveno vojno. Foto: Guliver/Getty Images

Ločitev, v kateri Brad Pitt in Angelina Jolie vlečeta vsak na svojo stran, po debelem letu in pol, odkar je vložila zahtevo za razvezo, še vedno ni pri koncu, ameriški igralki pa zdaj, ko sta z očetom njenih otrok le našla skupni jezik, sive lase povzročajo dolgotrajni sodni postopki.
Odtujeni par ostro ločitveno bitko, vključno s tem, kdo bo dobil skrbništvo nad otroki, bije že od septembra 2016, luč na koncu predora pa se je prižgala prejšnji mesec, ko so tuji mediji poročali, da je postopek vendarle pri koncu. Le vprašanje tednov naj bi bilo, kdaj bo razveza uradna, saj naj bi se nekoč sanjski par dogovoril že o vsem, tudi kako si bosta razdelila čas, ki ga lahko vsak od njiju preživi z otroki. Kar je bil velik napredek, saj igralka dolgo ni hotela niti slišati, da bi Brad sodeloval pri vzgoji otrok. Dogovor bi tako rekoč morali uskladiti le še ekipi pravnikov.


Slavna hollywoodska zakonca sta se sicer razšla zaradi Bradovih vedenjskih težav, ki so se še stopnjevale, ko je pregloboko pogledal v kozarec, kar se menda ni dogajalo redko. Sodu pa je izbilo dno, da je bil v alkoholiziranem stanju enkrat nasilen do njunega najstarejšega sina, 16-letnega Maddoxa, zaradi česar je Angelini prekipelo.

Velik preobrat

Po mesecih zdrah na sodišču je 54-letnik ubral drugačno taktiko in z zglednim vedenjem dosegel preobrat v Angiejinih očeh. Redno je obiskoval terapije in se učil, kako biti boljši človek in oče. Kadar se je imel možnost družiti z otroki, je to počel v varnem zavetju doma, v upanju, da bo dobil vedno več priložnosti. Razširile so se celo govorice, da naj bi parček našel skupni jezik in ločitev nameraval celo preklicati, a so se izkazale za lažne.

Brad Pitt redno obiskuje terapije, z otroki pa je najraje doma. Foto: Guliver/Getty Images
Brad Pitt redno obiskuje terapije, z otroki pa je najraje doma. Foto: Guliver/Getty Images

»Odločila sta se, da je zlasti za otroke pomembno, da je njun odnos spoštljiv,« je brezvetrje v njuni zvezi komentiral vir. In verjetno je prav to povleklo za sabo, da sta končno našla skupni jezik in se dogovorila o logističnih težavah, o potovanjih in delu, aprila pa dosegla celo dogovor o deljenem skrbništvu, ki je vsekakor velik preobrat od točke, na kateri se je zakon končal, in kaže, da se zvezdnika zdaj dobro razumeta.
A konec maja kljub napovedim odrešitve s sodišča še vedno ni, kar je vznejevoljilo zlasti Angelino. »Rešujeta zadevo, a ona ni srečna. Otroke želi odpeljati s sabo v London, kjer snema, a je razočarana nad postopki. Ljudje, ki so ji blizu, so že vsega naveličani,« je povedal bližnji vir. Dvainštiridesetletnica, ki čez lužo, natančneje v Londonu, snema nadaljevanje akcijske pustolovske drame Zlohotnica, namreč želi, da bi ji delali družbo tudi Maddox, Pax, Zahara, Shiloh in dvojčka Vivienne in Knox, a so njeno namero ustavili sodni mlini. Zaradi še vedno nerešenega postopka glede skrbništva namreč četica Brangelinine šesterice z nobenim od staršev ne sme zapustiti ZDA. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije