Modrijani hvaležni celjski porodnišnici

V novi pesmi se zahvaljujejo osebju za nepozabne življenjske trenutke. Skoraj vsi razen petega člana Sergija Lugovskega so že postali starši.
Fotografija: Modrijani so na radijske in televizijske postaje poslali nov glasbeni izdelek – pesem Ime očeta, ki je res zelo posebna in razkriva nekatera najgloblja čustva. FOTO: ARHIV SKUPINE
Odpri galerijo
Modrijani so na radijske in televizijske postaje poslali nov glasbeni izdelek – pesem Ime očeta, ki je res zelo posebna in razkriva nekatera najgloblja čustva. FOTO: ARHIV SKUPINE

Najnovejšo pesem z naslovom Ime očeta, ki so jo Modrijani, Franjo in Peter Oset, Rok in Blaž Švab ter Sergije Lugovski, februarja, torej tik pred razglašeno epidemijo, že predstavili poslušalcem na koncertih Modrijani osebno, so končno posneli in predstavili tudi širši javnosti. A vsako novo pesem, ki se rodi, pospremijo v eter tudi z videospotom. Ker tega zaradi epidemije niso mogli posneti, so presrečni, da jim je to tik pred poletno sezono vendarle uspelo.

Blaž Švab je pred kratkim postal očka. FOTO: MAVRIC PIVK
Blaž Švab je pred kratkim postal očka. FOTO: MAVRIC PIVK
»Nam ta pesem izjemno veliko pomeni, posvetili pa smo jo Porodnišnici Celje. Vsak verz pesmi Ime očeta je nastal po resnični zgodbi. Za nas, Modrijane, pa je najpomembnejša tista, ki jo bo pesem porodila pri poslušalcih. Sicer pa se z njo zahvaljujemo prijaznim in strokovnim delavcem, ki so nam stali ob strani v najlepših trenutkih življenja in na najlepši možen način pospremili na pot naše male modrijane in dve modrijanki,« pravi frontman Blaž Švab, ki je zadnji od štirih fantov, ki so okusili radost očetovstva. Postal je očka sinčku. Enega sina ima tudi Peter Oset, njegov brat Franjo ter Rok Švab pa imata par – sina in hčerkico. Skupaj se je torej rodilo že šest malih modrijanov. Blaž je tudi avtor besedila pesmi, melodijo pa je skomponiral Matjaž Vlašič.

Videospot prikazuje filmsko zgodbo, ki jo je posebej za to pesem zrežiral priznani režiser Perica Rai. K sodelovanju so povabili mlado generacijo nadarjenih igralcev. V glavnih vlogah vidimo Tineta Ugrina, ki smo ga videli že v slovenskem filmu Ne pozabi dihati, ter Ylenio Mahnič, ki je nastopila v filmu Nika. Ob njiju so nastopili še Jani in Matej Kolman, Meri Avdič, Maja Bizajl, Anes Rekić, Lola Jevtič in Jasenko Omerović.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije