PRIREDBA

Poskočni priredili uspešnico avstrijskega zvezdnika

Poskočni muzikanti so priredili hit Hulapalu Andreasa Gabaliera. Videospot je bil na youtubu premierno predstavljen ta četrtek opolnoči.
Fotografija: Dejan Krajnc je bil blažen med ženami. FOTO: Blaž Sluga
Odpri galerijo
Dejan Krajnc je bil blažen med ženami. FOTO: Blaž Sluga

Poskočni muzikanti ne počivajo. Ob tem, da vsak teden v oddaji Slovenski pozdrav zagotavljajo glasbeno spremljavo nekaterim nastopajočim ansamblom, nenehno ustvarjajo nove skladbe, lotijo pa se celo priredb tujih uspešnic, ki so zelo priljubljene tudi pri nas.

Poskočni muzikanti so vse bolj zabavni. FOTO: Blaž Sluga
Poskočni muzikanti so vse bolj zabavni. FOTO: Blaž Sluga
To se je izkazalo za dobro potezo že pri Modrijanih, ki zažigajo s hitom Rock me, priredbo skladbe Alpenrebellen – Rock Mi avtorjev Hermanna Weindorfa in Jutte Staudenmayer. Avtorica slovenskega besedila je Vera Šolinc.

Poskočni muzikanti so priredili uspešnico avstrijskega popularnega zvezdnika Andreasa Gabaliera Hulapalu, ki ima na portalu youtube več kot 132 milijonov ogledov! Tudi pri tem hitu je za slovensko različico besedila poskrbela Vera Šolinc. In kaj pravzaprav je Hulapalu?

Dejan Krajnc je bil blažen med ženami. FOTO: Blaž Sluga
Dejan Krajnc je bil blažen med ženami. FOTO: Blaž Sluga
»To se bodo ob izidu našega novega singla in videospota zagotovo spraševali mnogi, in to se sprašuje tudi naš Dejan v tej skladbi. A si bo moral odgovoriti vsak sam, ko si bo skladbo zavrtel,« pravijo fantje, ki se več kot očitno vse bolj spogledujejo z zabavno glasbeno sceno, v kateri nameravajo biti vse bolj prisotni, hkrati pa obljubljajo, da ne bodo pozabili na narodno-zabavne korenine.

Znan in priljubljen hit naših severnih sosedov so si izbrali, ker so prepričani, da je pravšnji za letošnje poletje in ga bodo predvajali na mnogih radijskih postajah. Za aranžma in posnetek pesmi je zaslužen Miha Hercog, za scenarij Dejan Krajnc, videospot pa so posneli z ekipo NEO Visuals v Rimskih termah.

Sodelovali so plesna skupina Revolution, mladi talentirani plesalec David Stojanović, žongler in bruhalec ognja Blaž Škrablin, glavna igralka je bila Nina Mom, sicer pa je bilo vseh statistov na snemanju več kot sto.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije