IZ GROZLJIVKE MI

Dvojčici sta bili pred kamero že kot dojenčici

Kariero sta začeli 2003. v priljubljeni seriji Prijatelji. Najstnici ob boku oskarjevke osvajata velika platna.
Fotografija: Uspel jima je preboj v Hollywood. FOTO: PR
Odpri galerijo
Uspel jima je preboj v Hollywood. FOTO: PR

Večina je bila prepričana, da sta dvojčici, ki sta nastopili v grozljivki Mi z oskarjevko Lupito Nyong'o in Winstonom Dukom, prvič stali pred kamerami z znanimi igralci. A dekleti Noelle in Cali Sheldon sta že pred časom nastopali s prvaki Hollywooda, saj sta od leta 2003 igrali deklico Emmo Geller-Green v seriji Prijatelji – to je bila hčerka likov Rachel (Jennifer Aniston) in Rossa (David Schwimmer). Njuna kariera se je začela v rosni starosti leto dni, zdaj pa 16-letnici uspešno osvajata tudi velika platna.

V seriji Prijatelji sta se pojavili že leta 2002 v dvodelnem finalu osme sezone, naslednje leto pa sta se izmenjevali v vlogi Emme, ki je nastala po vroči noči glavnih likov. Po koncu snemanja nadaljevanke sta nastopali v manjših projektih, zdaj pa se vračata v velikem slogu z grozljivko, ki trenutno navdušuje v kinodvoranah. V njej igrata odbijajoči hčerki Kitty Tyler (Elisabeth Moss) in njenega moža Josha (Tim Heidecker). Zanimivo je, da je razkritje, kdo sta dekleti, močno presenetilo gledalce, ki ne vedo, kako naj se na novico odzovejo. Najprej se čudijo, kako sta zrasli, nato pa jih zbode dejstvo, kako drugačna je vloga, ki jo igrata zdaj.
Dekleti seveda uživata v pozornosti in radi odgovarjata na vprašanja. Tako sta razkrili, da sami serije Prijatelji nista smeli gledati, dokler nista dopolnili 13 let. »Ne spominjam se, da bi bila na snemanju. Sem pa videla fotografije,« je povedala Noelle. »Vsi so bili zelo prijazni do njiju, bili sta kot princeski,« se spominja njuna mama Gretchen Carpenter. Grozljivka Mi je v prvem koncu tedna v Združenih državah prinesla debelih 62 milijonov evrov zaslužka, kar je rekord za izvirno grozljivko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije