VLOGA

Serčič stopil v ring in pokazal izklesano telo (FOTO)

Priljubljeni štajerski glasbenik se je tokrat prvič preizkusil v igralskih vodah, v seriji Gospod profesor je zaigral negativca.
Fotografija: Tokrat je stopil v ring in pokazal izklesano telo. FOTO: VOYO
Odpri galerijo
Tokrat je stopil v ring in pokazal izklesano telo. FOTO: VOYO

Pevec, kitarist in glasbeni producent Žan Serčič, trenutno eden najbolj priljubljenih mladih glasbenikov pri nas, ki skozi vse leto osvaja vrhove glasbenih lestvic, se je preizkusil v novi vlogi. Čisto pravi, filmski! 27-letni pevec se je namreč znašel v ringu, a le za potrebe priljubljene serije Gospod profesor.

Žan oboževalke tu pa tam razveseli tudi s takšno fotografijo. FOTO: INSTAGRAM
Žan oboževalke tu pa tam razveseli tudi s takšno fotografijo. FOTO: INSTAGRAM

V vlogi nadutega dijaka Robija, veščega boksa, je sicer vedno prijazni in spoštljivi Žan stopil pred kamere, nova izkušnja pa ga je navdušila. Priznal je, da se v svojo vlogo sprva ni mogel vživeti in je moral podrobno prebrati scenarij, zanj pa je bila izziv iz več zornih kotov. »Vloga, ki jo igram, je popolno nasprotje mojega karakterja. Robi je res, ne vem, kako naj rečem, res je kreten,« je o svoji prvi vlogi za POPkast povedal priljubljeni glasbenik, ki je priznal, da mu je bila ekipa na snemanju v veliko pomoč. Skozi igralski svet ga je popeljal igralec Tine Ugrin, o katerem Žan pravi, da se je na svojevrsten način lotil igranja, saj se je v trenutku vživel v svojo vlogo.

»Najbolj fascinantno na prvi vaji je bilo zame, ko je Tine kot izkušen igralec takoj padel v film. Jaz sem prebral scenarij v nekem svojem tonu, on pa agresivno, kot je pisalo v scenariju. Rekel sem, čakaj, čakaj, da se še jaz vživim, jaz bom potreboval še malo časa,« je priznal priljubljeni glasbenik, ki je zaigral v sedmi epizodi druge sezone. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije