GALA VEČER

S plesom zbrali 9000 evrov

Rotary Klub Celje je organiziral že 22. tradicionalni dobrodelni dogodek. Od zadnjega do letošnjega plesa donirali za 20.000 evrov denarja in materialne pomoči.
Fotografija: Člani Rotary cluba Celje so poskrbeli, da je tudi letošnji ples odlično uspel. Foto: Gregor Katič
Odpri galerijo
Člani Rotary cluba Celje so poskrbeli, da je tudi letošnji ples odlično uspel. Foto: Gregor Katič

Dvaindvajseto leto zapored so članice in člani Rotary Kluba Celje povabili simpatizerje in druge goste na tradicionalni dobrodelni rotary ples. Denar, ki so ga zbrali z nakupom vstopnic, pa so tudi letos primaknili k že zbranim donacijam in skupni znesek razdelili pomoči potrebnim že na slavnostnem dogodku. Po tradiciji se ga udeležijo člani in drugi vabljeni gostje, ki s svojim delom in vrednotami pomembno prispevajo k družbeni klimi, saj so bodisi uspešni gospodarstveniki, pravniki, zdravniki oziroma nasploh uspešni v svojem poklicu, s čimer so pridobili tudi ugled.


Letos so bili v Celju še posebno veseli prijateljev iz pobratenih rotary klubov, in sicer nemškega Biedenkopfna in makedonskega Velesa. Gostitelj večera je bil torej domači Rotary klub Celje s predsednikom tega rotarijskega leta Francijem Pliberškom na čelu, ki je generalni direktor in lastnik podjetja MIK Celje. Letošnji ples pa je lepo uspel, saj so na njem podelili tri štipendije. Dvema nadarjenima glasbenima umetnicama in eni drsalki, dve donaciji sta prejela osnovnošolca dveh celjskih šol, eno pa so podelili Društvu Sonček Celje. Skupaj je vrednost doniranih sredstev na dogodku znašala okoli 8800 evrov. V času od zadnjega do letošnjega plesa pa so celjski rotarijci donirali za okoli 20.000 evrov tako denarnih sredstev kot materialne pomoči. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije