VESELA NOVICA

Poštar Peška že tretjič dedek

Humorista iz oddaje Pri Črnem Petru vesela novica dosegla na martinovo. Družbo mu delajo še Sašo Dobnik, Sašo Đukić in Matjaž Javšnik.
Fotografija: Boštjan Meglič - Peška je že tretjič postal dedek, harmonikar Sašo Avsenik pa je se razveselil rojstva druge hčerkice Žive. FOTO: MOJCA MAROT
Odpri galerijo
Boštjan Meglič - Peška je že tretjič postal dedek, harmonikar Sašo Avsenik pa je se razveselil rojstva druge hčerkice Žive. FOTO: MOJCA MAROT

Boštjan Meglič, ki ga večina pozna kot poštarja Peško iz zabavne glasbene oddaje Pri Črnem Petru, obenem pa gorenjski humorist s šalami zabava tudi poslušalce radia Gorenc, se je že tretjič razveselil novice, da je postal dedek. Svojega tretjega vnučka Jureta se je razveselil prav na martinovo, 11. novembra. Jureta pa sta doma že težko čakala bratec Antonio in sestrica Tamara.


Najstarejši vnuk Antonio z malim Juretom FOTO: OSEBNI ARHIV
Najstarejši vnuk Antonio z malim Juretom FOTO: OSEBNI ARHIV

Sicer pa Boštjan, predvidevamo, ni tipičen dedek, saj ima kot znani humorist ogromno dela tudi v času korone. Na srečo je bila ekipa oddaje Pri Črnem Petru, ki jo videvamo na Planet TV, pridna, saj so, kot bi slutili, da se bo Sloveniji znova zgodila popolna zaustavitev javnega življenja in druženja, še pravočasno posneli nekaj oddaj, ki jih zdaj lahko spremljamo ob sobotnih večerih. V njej poštarju Peški delata družbo še humorista Sašo Đukić kot novinar Regon in gasilec Sašo Dobnik, v tej sezoni pa se jim je pridružil igralec Matjaž Javšnik, ki v vlogi športnika Francija poskuša prepričati prijatelje, da je bil nekoč najboljši v določeni športni panogi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije