RESNIČNOSTNI ŠOV

Letošnja Kmetija ima svoje oči in svoja ušesa

Deseta sezona Kmetije prinaša številne novosti.
Fotografija: Prvi pozdravi FOTO: Voyo
Odpri galerijo
Prvi pozdravi FOTO: Voyo

Tekmovalce nove sezone resničnostnega šova Kmetija sta na posestvu pričakovali voditeljica Natalija Bratkovič in gospodarica Nada Zorec. Ker je to že deseta sezona resničnostnega šova, le-ta prinaša številne novosti.

Glavi družin sta tokrat določeni vnaprej. V hiši je člane vijoličnih pozdravila Klara Vodopivec. Pridružili so se ji Alen Ploj, Anja Malešič, Domen Ofak, Franc Rajšp, Maja Pavlovič, Marcel Verbič, Sara Bajec, Tamara Talundžić, Tatjana Prevolšek in Žan Simonič.

Harmonika je dvignila razpoloženje. FOTO: Voyo
Harmonika je dvignila razpoloženje. FOTO: Voyo

V hlevu pa je Tim Novak pričakal Luko Jurena, Klavdijo BertalaničGregorja Fabricija, Patricijo Virant, Nejca HočevarjaNušo Maloprav, Suzano BajrićMatejo ŠeregKristijana Kozoleta in Davida Petra Sekirnika.

Ni vse tako, kot je videti

Novost letošnje sezone je skrivna tekmovalka Sara, ki je povedala, da to ni, ampak je novinarka, česar tekmovalci ne vedo. Dobila je namreč skrivno raziskovalno novinarsko nalogo. Za začetek bo morala ugotoviti, med kom bo prišlo do prvega večjega nesoglasja, pa tudi, kdo je največji vir pozitivne energije na posestvu. 

Sara je razkrila resnico. FOTO: Voyo
Sara je razkrila resnico. FOTO: Voyo

Preberite še:

image_alt
Komu je trn v peti zvezdnik Kmetije? Po požigu in strelih še zastrupitev

image_alt
Uf, ste že videli slovensko voditeljico, ki jo bomo spremljali v šovu Kmetija (FOTO)?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije