BREZ LJUBEZNI

Kdo je največji osmoljenec Ljubezni po domače?

Večina je prepričana, da je to zagotovo Milan Medved. 
Fotografija: Milan in Anna na romantični večerji. FOTO: Pop TV
Odpri galerijo
Milan in Anna na romantični večerji. FOTO: Pop TV

Priljubljeni šov Ljubezen po domače se bliža koncu in vse, ki so ga spremljali, zanima, kako se je razpletlo med Milanom in Anno.

Milanu Medvedu, ki je že takoj na začetku vrgel oko na visoko in svetlolaso Anno, ni uspelo osvojiti njenega srca. Čeprav mu je Anna ves čas dajala dvoumne odgovore in na vsak način želela zmagati ter z njim odpotovati na romantično potovanje, je na koncu ugotovila, da ni bilo dobro, da se je Milan zaljubil vanjo. Celo tako zelo, da je zanjo kupil konja in jo povabil, naj se preseli k njemu, kjer bo uživala v udobnem življenju. A je to ni prepričalo. Dejala je celo, da se njej vse skupaj zdi brez zveze.

»Dala sem mu jasno vedeti, da se to ne bo zgodilo,« je povedala. Dodala pa, »da je bil izlet brez zveze, ker se nisem zaljubila vanj in mi je to kar nekaj«. Pristavila je, da bi bilo zanj bolje, če bi izbral Sonjo.

Zaradi njene igre in izjav je postala tudi tarča številnih komentatorjev na družabnih omrežjih. Očitajo ji, da je bila hinavska in da je verjetno bila tudi razočarana nad izletom. Milanu pa sporočajo, da upajo, da se je končno naučil, da je treba razmišljati s pravo glavo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije