PRVIČ JAVNO

Kakšen poljub! Monika Jelinčič s partnerjem na počitnicah (FOTO)

Kljub težkim časom sta si Monika Jelinčič in Rok Miklič vzela čas za oddih.
Fotografija: Monika Zupanc Jelinčič in Rok Miklič. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Monika Zupanc Jelinčič in Rok Miklič. FOTO: Instagram

Iztekajoče se leto je poskrbelo za najbolj odmevno slovensko ločitev – zakoncev Jelinčič. Medtem ko je Zmago postregel z marsikatero pikantno podrobnostjo iz življenja za zdaj še s soprogo Moniko, se ta, kot kaže, s tem ne obremenjuje preveč. Še več, javnosti sporoča, da se ima po razhodu z Zmagom neizmerno lepo.
Preberite tudi: Zmago Jelinčič znova udaril: o kavsanju, Moniki in nočnih prijateljih
 

Z novim partnerjem na potovanju


Fotografija, ki pove več kot tisoč besed. FOTO: Instagram
Fotografija, ki pove več kot tisoč besed. FOTO: Instagram
Novega partnerja Roka Mikliča pred javnostjo ni dolgo skrivala, saj se je ta z njo večkrat pojavil na sodišču, a smo zdaj izbrskali še njune skupne fotografije s potovanja po BiH. Zaljubljenca sta obiskala Sarajevo, Jahorino in Mostar in povsod s fotografijo obisk ovekovečila z objemom in poljubom.



Drži, da so fotografije nastale že v začetku novembra, ko so bile krompirjeve počitnice, a smo jih radovedni mediji doslej povsem spregledali.

Rok Moniki očitno vseskozi stoji ob strani, kar je nedavno dokazal tudi z zapisom na facebooku. Priznal je, da je imel pri vsem skupaj tudi občutek krivde zaradi razdrtja tuje družine. Celotni zapis lahko preberete v prispevku Novi partner Monike Jelinčič se je zlomil: Razdrl sem družino.
 

Rok in Monika na Jahorini. FOTO: Instagram
Rok in Monika na Jahorini. FOTO: Instagram
Jelinčič brez dlake na jeziku


Medtem ko Monika o 16-letnem zakonu z Zmagom ne govori veliko, pa on ne skopari z besedami. Kot v resničnostnem šovu smo lahko spremljali, kako je njene obleke in osebne reči spakiral iz stanovanja in jih dal odpeljat v neko skladišče. Dejal je, da je k njemu prišla »gola in bosa«, zdaj pa ga skrbi, da bi mu vse odvzela in da hčerama ne bi nič ostalo.
Preberite tudi:
Iz družinske hiše Jelinčičevih izginile stvari
Zmago Jelinčič izpraznil Monikine omare: poglejte, kaj vse je na seznamu (FOTO)
Ženi Moniki bi Zmago pobral skoraj vse

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije