PREKINIL MOLK

Novi partner Monike Jelinčič se je zlomil: Razdrl sem družino

Objavljeno 20. november 2019 20.05 | Posodobljeno 20. november 2019 22.46 | Piše: P. K.

Iskreno je povedal, kakšen priokus je imela na začetku njuna ljubezen.

Rok Miklič je sin Ivana Mikliča, direktorja podjetja Digit. FOTO: Facebook
Potem ko je odjeknila vest, da se Zmago in Monika Jelinčič po 16 letih skupnega življenja ločujeta, se je začelo ugibati tudi o vzroku razhoda. Monika novega partnerja ni prav dolgo skrivala, z njo se je pojavil tudi na sodišču. Rok Miklič je finančni direktor (in tudi družbenik) podjetja Digit, ki njemu in njegovemu očetu Ivanu Mikliču nosi lepe denarce, pravzaprav ustvarja več deset milijonov prihodkov. 

Preberite tudi: VIDEO: Prvi odziv novega partnerja Jelinčičeve Monike


 

Spoznala sta se, ko se je Monika odločila opravljati izpit iz padalstva, med njo in mlajšim Rokom pa naj bi se v trenutku zaiskrilo. Predlani naj bi z njim in njuno družbo v Španiji preživela božične praznike, prav tako naj bi z ljubimcem v tujini preživela lanske novoletne praznike. 

Miklič se je zlomil

Z Moniko svoje zveze ne skrivata in v težkih trenutkih ji stoji ob strani, kar je dokazal tudi z iskrenim zapisom na facebooku. Priznal je, da je imel pri vsem skupaj tudi občutek krivde, ker naj bi razdiral družino in nekaj, za kar je vedno trdil, da je sveto. Celoten zapis preberite spodaj.

Dragi prijatelji, družina, znanci, poslovni partnerji,
Neresnične medijske objave in dogodki iz preteklih dni so me pripravili do tega, da kljub prvotnemu nasprotovanju povem svojo plat zgodbe in seveda resnico. Vsi, ki me dobro poznate, veste, da nikoli nisem želel biti medijsko izpostavljen oziroma se na kakršen koli način kazati v medijih. Žal sem bil zaradi ljubezni primoran sprejeti tudi to dejstvo.

Ljubezen je zelo čuden pojem in vsak, ki je deležen ljubezni, ve, da je tako močno čustvo, da ga ne moremo zatreti. Tako ljubezen čutim do Monike. Kljub temu pa je imela ljubezen do nje vedno grenak priokus. Ta se je pojavil in me moril že pred tem, ko sem se zaljubil. Najedal me je kot občutek krivde, kot nekakšno vsakodnevno opozorilo na to, da delam nekaj slabega. Razlog je bil v tem, da sem razdiral družino, razdiral sem vlogo mame in očeta, razdiral sem nekaj, za kar sem vedno trdil, da je nekaj svetega. Vendar kljub temu občutku krivde nisem naredil koraka nazaj in se umaknil, saj je bila ljubezen močnejša. Vsekakor je ta grenak priokus postajal čedalje bolj ohlapen, saj sem spoznal, predvsem v zadnjem obdobju, da pojem družine v Monikinem primeru nikakor ni predstavljal tistega, kar je meni sveto. Spoznal sem, da sem s tem dejanjem svoji ljubljeni osebi končno odprl oči, jo rešil okov ter ji pokazal vse pozitivne strani življenja in to me osrečuje vsak dan.

Bom čustva pustil ob strani in se osredotočil na dogajanje zadnjih dni. V medijih so se pojavile informacije, ki so popolnoma neresnične in niso nič drugega kot obrekovanje. Zaradi obrekovanja in fizičnega napada, ki se je zgodil name, so bile danes vložene kazenske ovadbe ter prijavi na odvetniško zbornico. V izogib dvomov v verodostojnost in resničnost moje izjave in ovadb sem pripravljen opraviti poligrafski test.

Na koncu bi rad zaključil z mislijo, da je življenje prekratko in ga moramo živeti pozitivno vsak dan kot da je zadnji. Vsekakor pa prihajajo v naša življenja tudi trenutki, ki niso prijetni, in takrat je pomembno, da imamo podporo tistih, ki so nam dragi. V kolikor je bil kdorkoli od vas zaradi nastale situacije, ki me je doletela, na kakršnem koli način oškodovan ali prizadet, se mu iskreno opravičujem.

 
Povezane vsebine
Deli s prijatelji