RAZKRITO

Jasna in Domen skupaj sredi noči

Objavljeno 27. januar 2020 07.22 | Posodobljeno 27. januar 2020 07.22 | Piše: Mojca Marot

Žgečkljive podrobnosti s snemanja zadnjega videospota počasi prihajajo na dan. Voditeljica Jasna Kuljaj se je k Domnu Kumru v Maribor vozila celo sredi noči.

Ustvarjalna energija med snemanjem videospota FOTO: Arhiv izvajalca
Voditeljica Jasna Kuljaj in pevec Domen Kumer sta že vrsto let dobra prijatelja, zdaj pa sta očitno združila moči in sodelovala pri nastajanju videospota za pesem Levo desno, ki jo je Domen posnel v sodelovanju z Ansamblom Stil. Videospot ima v dobrem tednu že blizu 200.000 ogledov na youtubu, kar pomeni, da so akterji dosegli svoj namen. Pa vendar smo izvedeli, da se je Jasna prav zaradi tega snemanja k Domnu vozila celo sredi noči.

image
Jasna in Domen sta lani skupaj vodila resničnostni šov Bar. FOTO: Osebni arhiv
»Z Jasno sva res že dolgo zelo dobra prijatelja, skupaj sva bila na številnih dogodkih in nastopih, tokrat pa je imela v videospotu vlogo voditeljice Zmenkarij, ki jih je v resnici že vodila tudi na televiziji. Je pa res, da enkrat pride čas, ko imaš neprestanih levo desno dovolj in je čas, da si človek najde resno ljubezen,« nam pove Domen, ki je skupaj z Alenom Partličem napisal glasbo in dodal aranžma, besedilo pa je delo Gašperja Jazbeca, frontmana Ansambla Stil, ki zdaj skupaj z Domnom navdušuje s hudomušno, a povsem življenjsko skladbo.

image
Gašper Jazbec, frontman Ansambla Stil, in Domen Kumer sta se za sodelovanje dogovorila na enem od koncertov. FOTO: Arhiv izvajalca


»Ideja, da smo združili moči, se nam je porodila na enem od koncertov, na katerem smo bili skupaj. Beseda je dala besedo in kmalu smo bili v studiu in začeli ustvarjati zabavno skladbo z navihanim sporočilom,« nam še pove Domen, ki sicer ni pristaš zmenkarij na slepo in na tak način še ni iskal sorodne duše. »V osnovi je to zagotovo stvar kemije; če preskoči neka iskrica, je to super, če je ni, pa niti zmenkarije ne pomagajo. Zame je najbolj pomembno, da je dekle iskreno, zabavno in da zna razmišljati s svojo glavo,« nam še pove Štajerec, ki se je po nekaj letih bivanja v Avstriji vrnil v Slovenijo in se zdaj spet z vsem srcem predaja glasbi.

image
Jasna Kuljaj in Domen Kumer – že dolgo sta prijatelja, moči sta zdaj združila v videospotu Levo desno. FOTO: Osebni arhiv

O iskricah podobno razmišlja Gašper iz Ansambla Stil, ki je z Domnom očitno uspešno zastavil projekt, saj so prvi odzivi poslušalcev nad pričakovanji, pa tudi glasbeni kolegi pesem označujejo za njihovo najboljšo doslej.

​Snemanje videospota je bil nasploh velik zalogaj, saj so celo prek družabnih omrežij pozivali dekleta, ki bi se jim pridružila. »Res je tudi to, da se je Jasna zaradi tega k meni vozila sredi noči. Ampak brez skrbi, ona že ima družino, jaz pa bom vedno ostal njen veliki prijatelj,« nam zatrdi Domen. Za produkcijo videospota so sicer poskrbeli fantje iz ekipe NeoVisuals skupaj z Gašperjem Jazbecem, ki je zanj napisal scenarij. Nezanemarljivo vlogo pri skladbi sta imela priznani producent Miha Hercog in izjemen kitarist Bor Zuljan, ki sicer slovi kot odličen smučar, saj je med smučarji glasbeniki vselej med prejemniki medalj.
Če preskoči neka iskrica, je to super, če je ni, pa niti zmenkarije ne pomagajo.
Deli s prijatelji