SODELAVCA

Irglova iskreno o tem, kaj meni o Janši

Poslanka Eva Irgl meni, da se ustvarja krivična podoba o šefu stranke SDS.
Fotografija: Eva Irgl in Janez Janša se že dolgo poznata. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Eva Irgl in Janez Janša se že dolgo poznata. FOTO: Jure Eržen, Delo

Dolgoletna članica SDS Eva Irgl je ena tistih, ki Janeza Janšo poznajo zelo dobro. S stranko SDS uspešno sodeluje že 20 let in več in zdi se, da je z odnosi v njej zadovoljna. Iz osebnih izkuženj je zapisala, da je Janša dober človek in da so za njegovo slabo podobo krivi mediji.

»Že več kot 20 let ga demonizirajo. Umetno ustvarjajo podobo negativca. Zelo krivično. Janez Janša je namreč srčen, pokončen človek, ki ima neizmerno rad Slovenijo. Po intelektu in karizmi pa svetlobna leta pred političnimi tekmeci,« je zapisala dolgoletna poslanka SDS.

Pod njenim zapisom so se pričakovano zvrstili deljeni komentarji. Tisti, ki so se strinjali z Irglovo, so zapisali, da so Janševe odlike premalokrat izpostavljene in da poslanka zagotovo ve, kaj govori, saj sta z Janšo »preživela leta v bitkah, veselih trenutkih, negotovostih in krivicah«, na drugi strani pa so ji komentatorji tudi oporekali, češ »da ima Janša rado le 15–20 odstotkov Slovenije. Samo tiste, ki mu sledijo. Vse ostalo so rdečkarji, murglarji, trenirkarji, južnjaki, tranzicijski levičarji, salonski komunisti, udbaši ...«

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas