ŠTORKLJA NA POHODU

FOTO: Plodno Venerino polletje 2018 za (bolj ali manj) znane

Dojenčki so razveselili naše estradnike.
Fotografija: Tina Maze in Andrea Massi. FOTO: Mediaspeed.net
Odpri galerijo
Tina Maze in Andrea Massi. FOTO: Mediaspeed.net

Leto 2018 je zelo plodno. Za nami je sicer komaj polovica leta, pa je veliko znanih Slovenk in Slovencev že postalo staršev. Bo že nekaj na napovedih astrologov, ki letošnje leto imenujejo tudi leto Venere. Kot pravijo, gre za ženski planet, ki simbolizira nežnost, privlačnost in ljubezen. Prav te pa je za zdaj, kot kaže, res zelo veliko.

Na predvečer slovenskega kulturnega praznika je rodila Tina Maze. Tina in njen dolgoletni partner Andrea Massi sta dobila prvorojenko, ki sta jo poimenovala Anouk.

Le mesec pozneje je tretjega otroka rodila novinarka in TV-voditeljica Jerca Zajc Šušteršič. Jerca in njen mož Tomaž sta že ponosna oče in mama dvema punčkama, Viktorii Ani in Glorii Paulini, ki sta marca letos dobili še bratca.
Tudi Ivjana Banić je aprila letos povila sina. Mlada družinica je tako postala večja za še enega člana, nad čimer je bila najbolj navdušena dveletna Vili, ki je postala ponosna starejša sestrica malemu Krasu, kot so ga poimenovali starši.

V začetku poletja se je očetovstva razveselil tudi naš uspešni smučarski skakalec Peter Prevc. S partnerico Mino Lavtižar zibata fantka, ki sta ga poimenovala s tradicionalnim imenom Ludvik.
Junij je bil srečen mesec za še enega slovenskega športnika. Z novo vlogo sta se prvič srečala deskar na snegu Filip Flisar in njegova izbranka Monika Vuk. Punčko, ki je sad njune ljubezni, sta poimenovala Sofia.

Junija so imele slovenske porodnišnice veliko dela. Novega družinskega člana je dobila tudi družina komika Ranka Babića. Ranko in njegova Nataša že imata hčerkico Tejo, in tudi tokrat sta povila punčko.
Le nekaj dni pred porodom je tudi radijka in televizijka Jana Morelj, ki naj bi po naših informacijah imela rok julija, kar najbrž pomeni, da že nestrpno čaka prvo pestovanje. Če pa se je vmes že zgodilo, pa iskrene čestitke. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas