DARILO

Esmeraldo navdušila slovenska oblikovalka

Igralka Leticia Calderon je v dar prejela prav posebno darilo. Matea Benedetti je nad njeno gesto navdušena in ponosna.
Fotografija: Tudi pri nas je bila telenovela Esmeralda izjemno priljubljena. FOTO: PROMOCIJSKI MATERIAL
Odpri galerijo
Tudi pri nas je bila telenovela Esmeralda izjemno priljubljena. FOTO: PROMOCIJSKI MATERIAL

Mehiška zvezdnica Leticia Calderon, ki je pri nas zaslovela z likom slepe Esmeralde v istoimenski uspešnici, nato pa je na vrhuncu slave še obiskala našo državo, v kateri je povzročila pravo evforijo, je še enkrat dokazala, da ji je Slovenija izjemno pri srcu.

Nedavno se je namreč v javnosti pojavila z obrazno masko slovenske modne oblikovalke Matee Benedetti. To ji je podarila njena velika oboževalka, Slovenka Iris Nicole, mladenka, ki je kot deklica spremljala priljubljeno telenovelo, letos pa si je prav na igralkin rojstni dan omislila tetovažo Esmeralde, ki si jo je dala narediti na roki.
Maska, ki je očarala mehiško zvezdnico. FOTO: YOUTUBE
Maska, ki je očarala mehiško zvezdnico. FOTO: YOUTUBE

Ob igralkini gesti pa je bila navdušena tudi naša oblikovalka, ki je počaščena, da Leticia nosi prav njeno masko. Posnetek, na katerem Leticio ustavijo novinarji in z njo kramljajo, je delila na svojem facebook profilu, ob tem pa je povedala, da jo je sprva objava intervjuja v mehiških medijih presenetila, nato pa je izvedela, da je bila Leticia navdušena nad darilom.

Gre za masko iz kolekcije Papige, posvečene amazonskim papagajem, ogroženim zaradi nezakonite trgovine in krčenja njihovega habitata, izdelano iz ekološkega bombaža s certifikatom GOTS – najvišji standard za čisto proizvodnjo bombaža in bambusa. Naša modna oblikovalka ob tem seveda ne skriva, da bi mehiško igralko z veseljem oblekla tudi za kakšen poseben dogodek. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas