NA PRODAJNIH MESTIH

Sveže Nedeljske novice o največjih zaslužkarjih na domači estradi

V prvi obogateni številki Nedeljskih novic razkrivamo, kdo so največji zaslužkarji na domači estradi.
Ali so honorarji za nastope res tako nizki kot pravijo glasbeniki? In kateri na leto zaslužijo tudi do pol milijona evrov?
 
Fotografija: FOTO: Delo
Odpri galerijo
FOTO: Delo

Pišemo tudi o tem, kako je trikratni dobitnik priznanja za najboljšega oskrbnika Valvasorjevega doma pod Stolom dobil odpoved. Predstavljamo Ljerko Belak, igralko z ostrim jezikom, ki pravi, da nikoli ne smemo molčati.
 
V časopisu vas čaka tudi kupon za sodelovanje v poletni nagradni igri, v kateri podeljujemo 80 kopalnih vstopnic za celodnevno kopanje na izbranih slovenskih kopališčih. Prav tako podarjamo še 20 kopalnih brisač in 20 torb za na plažo.
 
Osvežene Nedeljske novice od junija izhajajo ob četrtkih, in to na kar 48 straneh, saj smo na sredino časopisa dodali tedenski TV-spored in še posebno stran o lovu in ribolovu. Posebna dodana vrednost časopisa pa je tudi priložena kulinarična priloga Odprta kuhinja.
 
Vsi naročniki Nedeljskih novic imate zagotovljeno dostavo že na dan izida. Prav tako lahko vsi kupci Nedeljskih novic časopis odslej kupujete že ob četrtkih po vsej Sloveniji, v prodaji pa bodo na voljo še ves teden.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije