ŽRTEV

Šok: to je grozljiva preteklost Vesninega snubca Jožka

O Vesni, njenih ljubezenskih prigodah in njenem znamenitem »fačuziju« beremo vseskozi. A kaj vemo o njenem nesojenem izbrancu?
Fotografija: Njune prigode so se gledalcem vtisnile v srce. FOTO: Voyo.si
Odpri galerijo
Njune prigode so se gledalcem vtisnile v srce. FOTO: Voyo.si

Nazadnje smo v šovu Ljubezen po domače videli, da je bila kmetica Vesna Šošterič po romantičnem izletu z Jožkom Kmetičem na Češko kar nekoliko razočarana, saj menda ni bilo prave romantike. Nekateri pa celo namigujejo, da zveza med njima ni obstala.

Kakor koli že, o Vesni, njenih ljubezenskih prigodah in njenem znamenitem »fačuziju« lahko beremo tako rekoč vsak dan, medtem ko o njenem nesojenem izbrancu, ki prihaja iz Podkuma, ni veliko zapisanega.

A če pogledamo lokalne medije, ti pišejo, da je leta 2009, ko je štel komaj 18 let, doživel grozljivo izkušnjo. Takrat si je zaželel malo zabave v diskoteki v Gabrijelah. Ker je bila še zaprta, je šel v bližnjo gostilno na sok, tam pa je spoznal fanta iz družbe, v kateri je bila tudi njegova prijateljica. Povabili so ga v svojega clia, s katerim se je tako peljalo kar sedem ljudi, a namesto v Sevnico so zapeljali proti Planini in ustavili na eni od avtobusnih postaj. Dva sta mu pobrala denar, saj je imel pri sebi 70 evrov, in telefon. Na srečo mu je uspelo pobegniti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije