OBLJUBE

Poboljšal se bo

Trdna zaobljuba Nina Ošlaka. Zamujal zaradi spanja in prometne gneče.
Fotografija: Umetniki pač spimo dlje, se opravičuje Nino.
Odpri galerijo
Umetniki pač spimo dlje, se opravičuje Nino.

Leto 2019 z zaobljubo začenja tudi pevec, producent in avtor Nino Ošlak. Kot pravi, je njegova zaobljuba že nuja, kajti ne nanaša se le nanj, ampak se tiče tudi drugih. Za kaj torej gre? Nino je pogosto in prevečkrat zamujal. Ker je to postalo moteče, je sklenil, da se v novem letu poboljša. Uresničevanje točnosti je začel že prvi letošnji dan.
Umetniki pač spimo dlje, se opravičuje Nino.
Umetniki pač spimo dlje, se opravičuje Nino.

»Sicer lahko rečem, da sem tako pri poslu kot v življenju vesten in dosleden, a sem vendarle imel to, recimo ji, grdo razvado zamujanja. Nikakor ne namerno, a vendarle se ne spodobi,« odkrito pravi. Velikokrat se je izgovoril na promet, na gnečo na cesti. »Ampak zdaj sem se naučil, da grem na pot še nekoliko prej. Težave sem imel predvsem dopoldne, ker pač rad malo dlje spim. Ja, umetniki smo malo posebni,« doda.


Zamujanju je sklenil narediti konec. »V koledar in urnik sem si začel pisati ure sestankov in drugih obveznosti za kakšnih 15 minut prej, kot smo dogovorjeni. Pa potrudim se iti spat kaj prej. Je pa res, če lahko povem v zagovor, da nikoli nisem zamujal na nastope, tonske vaje, snemanje in vse, kar je resno povezano z mojim delom,« poudari. V red se je spravil tudi zasebno, je poudaril Nino, saj je spoznal, da nikakor ne sme pustiti čakati tudi deklet! 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije