REKA LJUBEZNI

Po Blaževi smrti nov zaplet

V Reki ljubezni se po odhodu enega glavnih igralcev preobrati kar vrstijo. V ponedeljkovi epizodi se bo pojavila skrivnostna temnolaska Petra.
Fotografija: Voranc Boh smrti svojega lika Blaža ni pričakoval. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Voranc Boh smrti svojega lika Blaža ni pričakoval. FOTO: Marko Feist

Gledalce je pred nekaj dnevi osupnil nepredvidljiv preobrat v priljubljeni seriji Reka ljubezni. Zaradi zastrupitve z gobami je namreč umrl eden glavnih likov Blaž, ki ga igra Voranc Boh. Ta je povedal, da ga je o tem, da njegov lik umre, obvestil producent in ga tako pripravil na novico, ki je pretresla tudi njegove soigralce. Pravi, da je bil žalosten.
V priljubljeni seriji se nam obetajo novi zapleti. FOTO: Ksaver Šinkar
V priljubljeni seriji se nam obetajo novi zapleti. FOTO: Ksaver Šinkar

»Spraševal sem se, ali sem naredil kaj narobe. Ampak takšne stvari se dogajajo in ene stvari so za zgodbo pomembne in potrebne,« je povedal in dodal, da mu bo snemanje za vedno ostalo v lepem spominu, še posebno ekipa igralcev, na katere se je izjemno navezal in sklenil nemalo prijateljstev.

»Spoznal sem veliko super ljudi in se ogromno naučil. Zame je bil celoten proces zelo dragocen,« pravi Voranc, ki se v prihodnje ne bo prepuščal brezdelju, saj ima polne roke dela z novimi projekti.


Po Blaževi smrti bodo ustvarjalci serije poskrbeli za nov šok, in sicer smo izvedeli, da se nam v ponedeljkovi epizodi obeta prihod skrivnostnega lika. Na Blaževem pogrebu se namreč prikaže temnolaska ​Petra, o kateri vaščani ne vedo ničesar. Izkaže se, da se bo zgodba še bolj zapletla, saj gre za Rokovo in Blaževo polsestro … 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije