Nadiya za nastope pobere 35 tisočakov

Ukrajinska plesalka je v eni sezoni šova Strictly Come Dancing zaslužila okoli 35.000 evrov.
Fotografija: Matija pogosto potuje v Veliko Britanijo in Nadiyo podpira pri njenih projektih. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Matija pogosto potuje v Veliko Britanijo in Nadiyo podpira pri njenih projektih. FOTO: Instagram

Ena najboljših plesalk iz Slovenije Nadiya Bychkova je nedvomno ženska, ki zna služiti s svojim talentom. Potem ko je blestela na parketu v deželici pod Alpami in osvojila skoraj vse lovorike, ki se jih je dalo osvojiti, se je pred nekaj leti podala v Veliko Britanijo, kamor so jo povabili ustvarjalci plesnega šova Strictly Come Dancing. Nadiya je takoj požela veliko pozornosti, mediji so o njej pisali na dolgo in široko, paparaci so ji sledili na vsakem koraku, vrstice rumenih strani pa je polnila tudi z odnosom do soplesalcev. Novinarji so vseskozi namigovali, da se med njo in moškimi, s katerimi je v šovu plesala, plete nekaj več od prijateljstva, a Nadiya govoric nikoli ni komentirala, temveč je na družabnih omrežjih redno objavljala družinske fotografije, na katerih se je stiskala k svojemu srčnemu izbrancu, nogometašu Matiji Škarabotu, s katerim ima še ne štiriletno hčerkico Milo.

Viri blizu plesalke so nam zaupali, da je za mlado družinico obdobje, ko tistih nekaj mesecev pleše na Otoku, precej naporno, saj za hčerko skrbi Matija in svojo drago zelo pogosto obiskuje v Veliki Britaniji, a ves trud zadnjih nekaj let se je očitno obrestoval in poplačal. Nadiya naj bi namreč v eni sezoni šova zaslužila približno 35.000 evrov. Pri vseh projektih jo stoodstotno podpira njen najdražji, postavni nogometaš Matija.

Lepo Nadiyo Britanci preprosto obožujejo. FOTO: Jože Suhadolnik
Lepo Nadiyo Britanci preprosto obožujejo. FOTO: Jože Suhadolnik

Doma ima veliko podporo


O tem, koliko mu postavna plesalka pomeni, nikoli ni razpredal na dolgo in široko, se je pa kljub svojim načelom pred kratkim odločil prekiniti molk in je na instagramu objavil fotografijo svoje ljubljene, pod njo pa ganljiv zapis. »Imeti v življenju tako čudovito osebo je dar. Nisi le izjemna mati in partnerica, temveč si tudi oseba, ki je čudovita navzven in navznoter. Skupaj vzgajava hčer, za katero upam, da bo šla po tvojih stopinjah. Hvala, ker si mi pokazala, kaj je ljubezen. Za to ti bom večno hvaležen,« je zapisal Matija in s tem Nadiyo globoko ganil. Ob takšni podpori ji je zagotovo lažje, zato se je tudi odločila za nov korak v svoji bleščeči karieri, v kateri je marsikje po svetu pustila velik pečat. Še z dvema plesalkama, Katyo Jones in Janette Manrara, ženo slovenskega plesalca Aljaža Škorjanca, iz omenjenega plesnega šova, se namreč podaja na turnejo po Otoku, ki so jo lepotice poimenovale Viva La Divas. Na njej se bodo poklonile divam, kot sta Madonna in Marilyn Monroe.
Na Otoku se obeta pravi plesni spektakel z naslovom Viva La Divas.FOTO: Instagram
Na Otoku se obeta pravi plesni spektakel z naslovom Viva La Divas.FOTO: Instagram


Viva La Divas se je imenovala tudi predstava oziroma muzikal iz leta 2004, v katerem sta moči združili pevka Katherine Jenkins in balerina Darcey Bussell ter se poklonili divam iz zlate dobe Hollywooda, med drugim Doris Day, Edith Piaf, Marilyn Monroe, Marii Callas, Audrey Hepburn in Moiri Shearer. Zvezdnici sta na odrih nastopali več kot desetletje, zato se oboževalci sprašujejo, koliko časa bo trajala predstava, ki jo Nadiya pripravlja s Katyo in Janette. Plesalke o prihajajočem spektakularnem šovu niso razkrile še ničesar, niti datumov, obljubljajo pa, da bodo oboževalci in oboževalke nedvomno uživali. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije