NOVE PRIGODE

Mirela šokirala: Še to jesen bom postala žena!

Njeno ljubezensko življenje je bilo precej burno. Je končno spoznala moškega, ki je ne bo razočaral?
Fotografija: Mirela v objemu Nebojše, ki jo je pustil na cedilu. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Mirela v objemu Nebojše, ki jo je pustil na cedilu. FOTO: Facebook

Še pred kratkim je Dolenjka Mirela Lapanović napovedala tožbo produkciji srbskega resničnostnega šova Pari, v katerem naj bi bila omamljena in zlorabljena, kar naj bi imelo hude posledice za njeno duševno zdravje. Odločna Mirela je celo obiskala odvetniško pisarno, zagrozila, da bo javnosti predstavila trpljenje, ki jo je zaznamovalo v zadnjem letu, vendar je videti, da se prsata zmagovalka slovenskega Big Brotherja počasi in vztrajno pobira. Razkrila je namreč, da je znova srečno zaljubljena in da bo še to jesen postala žena.

Njen skrivnostni zaročenec ji je menda nataknil prstan, zaljubljena Mirela pa ga še vedno skriva pred očmi javnosti in obljublja, da bo Slovenija zanj izvedela, ko bo čas. Spomnimo, da je za njo precej burno ljubezensko obdobje, in sicer se je vse začelo, ko je leta 2016 vstopila v Big Brother, v katerem je med rjuhe skočila z 18 let mlajšim Primorcem Markom, njuno razmerje pa se po koncu šova ni obnesla. Nato se je vrnila v objem nekdanjega partnerja, s katerim ima sina, vendar tudi ta sreča ni dolgo trajala. V šovu Pari je imela razmerje z enim od tekmovalcev Milutinom Radosavljevićem - Milijem, njuna ljubezen pa je bila vse prej kot pravljična. Ko smo že mislili, da je Mirela obupala nad ljubeznijo, je spoznala starejšega poslovneža Nebojšo, a jo je ta prav tako razočaral.

Mirela Lapanović naj bi se še letos poročila. FOTO: Mediaspeed
Mirela Lapanović naj bi se še letos poročila. FOTO: Mediaspeed
»Jaz in moj zaročenec se imava resnično rada in si želiva zaščititi svojo srečo, zato ne želim razkriti, kdo je. Lahko rečem le, da je osvojil moje srce. On je moja življenjska zmaga,« je o novem zaročencu povedal Mirela in očitno nam ne preostane drugega kot počakati, da končno razkrije njegovo ime. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije