NIČ VEČ NA KORUZI

Glasbenika skočila v zakon, poročil ju je politik Tonin

Letos ne manjka porok niti med muzikanti, tedaj je še posebno živahno in glasno. Po rojstvu dveh hčerkic sta si poročna prstana izmenjala Nina Uršič in Gregor Kregar.
Fotografija: Nič več na koruzi, Nina in Gregor sta uradno mož in žena. FOTO: Tomaž Petek
Odpri galerijo
Nič več na koruzi, Nina in Gregor sta uradno mož in žena. FOTO: Tomaž Petek

Med tistimi, ki so se odločili, da letos stopijo v zakonski stan, sta tudi glasbenika Nina Uršič in Gregor Kregar. Gregor je sin znanega harmonikarja Staneta Kregarja, dolgoletnega vodje Ansambla Nagelj, ki je pred nekaj leti prenehal delovati. A Gregor je prav tako muzikant, član Ansambla Domačini.
Nič več na koruzi, Nina in Gregor sta uradno mož in žena. FOTO: Tomaž Petek
Nič več na koruzi, Nina in Gregor sta uradno mož in žena. FOTO: Tomaž Petek

Nič čudnega, da si je življenjsko sopotnico našel kar na odru oziroma za njim, njegova Nina je namreč pevka v Ansamblu Galop in par sta že nekaj let, poleg tega sta očka in mamica dvema ljubkima hčerkicama. Po nekaj letih na koruzi je očitno prišel čas, da tudi uradno postanejo družinica. Ženin je po nevesto prišel že zjutraj, a prav daleč jima ni uspelo priti, saj so jima sosedje pripravili šrango.


Celotno dogajanje je s kamero vestno beležil znani snemalec Andrej Pratnemer, v fotografski objektiv pa je njune najlepše trenutke ujel Tomaž Petek. Ko je svatovščini uspelo premagati prvo oviro, ju je na občini Kamnik čakal Matej Tonin in par civilno poročil, mladoporočencema pa je čestital tudi župan Kamnika Matej Slapar.

»Čez dan so nas spremljali člani ansambla Svetlin, po civilnem obredu pa so se jim pridružili nekateri člani drugih ansamblov. Pred bogom pa sva si zvestobo obljubila v Tunjicah v cerkvi sv. Ane,« nam je zaupala Nina, ki se zdaj piše Kregar. V cerkvi je moža prijetno presenetila, saj mu je zapela, obred so spremljali Kvatropirci. Zabava se je nadaljevala v Gostilni Pod Krvavcem (Rezar), kjer se je zbralo okoli 120 svatov, za plesne ritme je tam skrbel Ansambel Unikat. Dolgo v noč sta zdržali pokonci tudi njuni hčerkici, štiriletna Neža in dveletna Naja.
Nina in Gregor med snemanjem in fotografiranjem sredi Kamnika FOTO: Facebook
Nina in Gregor med snemanjem in fotografiranjem sredi Kamnika FOTO: Facebook

»Spat sva se odpravila šele naslednji dan okoli 13.30, kar pomeni, da je zabava res odlično uspela,« nam je še zaupala novopečena gospa Kregar. Družinici seveda iskreno čestitamo tudi mi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije