INSTAGRAM

FOTO: Lara Komar se je vrnila. Ste videli, kako vroča je?

Navdušila z objavo.
Fotografija: Lara Komar. FOTO: Sašo Radej
Odpri galerijo
Lara Komar. FOTO: Sašo Radej

Igralka Lara Komar, ki smo jo spremljali kot glavno junakinjo serije Reka ljubezni, je imela pred dnevi nemalo težav zaradi hekerjev, ki so ji vdrli v instagram profil in ga izbrisali.

Nove žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas to ni zmedlo. Na svojem začasnem profilu je zapisala: »V četrtek zjutraj je moj Instagram profil izginil. Je to mogoče? Danes, ko se počutiš povezanega s celotnim svetom, ko se ti zdi, da ti je globalna realnost dosegljiva, sem se počutila popolnoma nemočno … Nekaj, kar sem gradila iz dneva v dan, kar sem s srcem spremljala … Fotografije, zapisi, sporočila, spomini … Kot nekakšen dnevnik, ki sem ga čutila kot svojega in obenem delila s followerji, ki so me spremljali, in s katerimi smo se prijetno družili na tem omrežju, je v trenutku izginilo. Na pomoč so mi priskočili prijatelji, ki so začeli pisati iz svojih profilov na Instagram servis. Do sedaj ni bilo nobenega odgovora … Ustvarila bom nov začasen profil, z upanjem, da bom svojega dobila nazaj in s prepričanjem, da lahko svet družbenih omrežij nudi možnost širjenja svojih misli, izmenjave mnenj, lahko navdihuje in opozarja in tudi zato, ker bo mogoče moja zgodba pomagala, če se bo kdo znašel v podobni situaciji.«

Lara se je nato po nekaj dneh vrnila na svoj originalni profil, in to z vročo objavo. »Vrnila sem se,« je zapisala ob fotografiji, na kateri se sproščena v rumenih in črnih kopalkah nastavlja sončnim žarkom ter razkriva, da z razlogom velja za eno naših najlepših igralk. Ob njeni postavi je kar težko verjeti, da ima igralka, ki bo oktobra dopolnila 39 let, dva otroka. V eni uri je njena objava dobila že tisoč všečkov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije