Challe Salle ni bil sam, ujeli smo ga sredi prestolnice (FOTO)

S svojo najdražjo Yvonne se je sprehajal po mestu in mimogrede posnel utrinek z dogodka na Kongresnem trgu.
Fotografija: Challe Salle tudi v prostem času posname kakšen utrinek s sprehoda po prestolnici.  FOTO: S. N.
Odpri galerijo
Challe Salle tudi v prostem času posname kakšen utrinek s sprehoda po prestolnici.  FOTO: S. N.

Naš priljubljeni pevec Saša Petrović - Challe Salle je javnosti še do nedavnega uradno skrival svoje dekle, čeprav ju je bilo mogoče že večkrat skupaj zaslediti na družabnih dogodkih. Da njegovo srce greje hrvaška svetlolasa lepotica Yvonne Srdoč, smo se prepričali tudi sami, ko smo ju te dni ujeli v središču Ljubljane.

S svojo Yvonne je bil navdušen nad lutkovno predstavo, čeprav se je tam ustavil le za krajši čas. FOTO: S. N.
S svojo Yvonne je bil navdušen nad lutkovno predstavo, čeprav se je tam ustavil le za krajši čas. FOTO: S. N.
Zaljubljenca sta se držala za roke in si vidno navdušena ogledala otroško lutkovno predstavo na Kongresnem trgu. Simpatični in vedno nasmejani raper Challe Salle je v svoj objektiv posnel delček predstave in ga bo morda v prihodnje še delil na družbenem omrežju, na katerem je nadvse aktiven.

Eden najbolj priljubljenih glasbenikov pri nas, vsaj med mlajšo generacijo, se rad udeleži številnih dogodkov tudi s svojo najdražjo, a je v javnosti ni nikoli uradno predstavil. Nedavno je končno razkril, zakaj sta razmerje toliko časa skrivala. »Ker je ona tako želela,« je bil kratek in jasen.

Yvonne je hrvaška manekenka z Reke, ki študira na ekonomski fakulteti v Ljubljani. Zaljubljenca sta tako lahko karseda blizu in skupaj. Nastopila je tudi videospotu Lagano, kot pevka pa se je našemu mišičastemu pevcu pridružila tudi že na odru.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije