V PANIKI

Brigiti Šuler je zasmrdelo, pobegnila je

Resno jo je vzel le natakar.
Fotografija: Brigita Šuler FOTO: MAKS ŽBOGAR
Odpri galerijo
Brigita Šuler FOTO: MAKS ŽBOGAR

Brigita Šuler nima le dobrega glasu in še boljšega stasa, ampak očitno tudi dober nos. Tako bi vsaj sklepali po nedavnem pripetljaju, ki se ji je zgodil v družbi moža in znanca. Kot smo izvedeli od enega od obiskovalcev, ji je na kosilu z možem in znancem pred nekaj dnevi v znani restavraciji v Dobovi na vsem lepem v nos prišel nenavaden vonj. Najprej je mislila, da gre za pomoto, saj se v restavraciji ni zganil nihče od drugih gostov, prav tako pa vonja nista zaznala ne mož ne znanec, ki sta sedela za isto mizo. A že trenutek ali dva zatem se je prepričala, da ne gre za zmoto, ampak da od nekod zares prihaja neki čuden vonj. Spominjal je na plin, zato je priljubljena pevka in učiteljica glasbe takoj vstala in na to opozorila natakarja. Ta je, ko je pristopil, prav tako zaznal vonj, ki ne spada v restavracijo, in takoj obvestil vodstvo. Brigita z družbo se je umaknila v drug prostor, na vrt, medtem pa je osebje preverjalo morebitno nevarnost. Na koncu se je vse končalo dobro in srečno.
Predpoletna FOTO: OSEBNI ARHIV
Predpoletna FOTO: OSEBNI ARHIV

Neprijeten vonj je res bil, a k sreči ne od plina, ampak od žara in ražnja, ki je po ceveh in skozi reže nekako prišel v restavracijo in nekoliko res spominja na plin. Kljub nenevarnosti so neprijetnost nemudoma odpravili, gostji pa so se opravičili. Nihče od gostov, ki so bili takrat v restavraciji, se ni ne premaknil, ampak so mirno sedeli, tudi ko je postalo očitno, da se nekaj dogaja.
Brigita v zvezi s tem pravi, da je bilo morda videti, kot da gre za paniko, a je vendarle bolje to, kot pa da se kaj zgodi. »Plin je plin in z njim nikoli ni šale. Zato je bolje vstati in se prestaviti kot odleteti v zrak,« pravi malce za šalo, malce zares. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije