IZZIV

Akrobata Blaž in Filip postala manekena

Izziv na manekenski brvi. Izkušnja ju je navdušila, a ne dovolj.
Fotografija: FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
FOTO: osebni arhiv

Da sta Blaž in Filip iz tudi v tujini uspešnega akrobatskega dvojca F&B postavna fanta, bi potrdile številne oboževalke, ki spremljajo njune akrobatske točke. Najbrž je bilo glede na to vprašanje časa, kdaj ju bo kdo povabil pred fotoaparat tudi kot manekena. In se je zgodilo. Navdušenca nad vragolijami sta izziv sprejela in se poskusila v nečem novem in povsem drugačnem od tistega, kar sicer počneta. Odrezala sta se, po prvih ocenah sodeč, zelo dobro, zraven pa sta se tudi zabavala.

»Vedno se rada preizkušava v novih vlogah in izzivih. Samo tako lahko izkoristiva svoj potencial in se učiva novih stvari. Tudi priložnost poskusiti se kot manekena je bila izziv. Večinoma sva pozirala v običajnih pozah, viseč na glavi in podobno.


To nama je pač najlažje, saj nama je najbolj v krvi, in zaradi treningov ter nastopov so takšne poze najlažje in najbolj preproste. Biti maneken ni tako preprosto, kot se zdi. V bistvu je bilo kar naporno. Ampak najpomembneje je, da sva uspešno opravila in da sva izziv preživela brez težav in poškodb,« pravi Filip.

Pred manekenski fotoaparat se bosta še postavila, resneje pa se s to dejavnostjo ne nameravata ukvarjati.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije