ČUDEŽNE ZAPESTNICE

Bralec ogorčen nad početjem znane Slovenke

Cena zapestnice na njeni spletni strani je več kot 40-krat višja kot na spletni strani kitajskega prodajalca.
Fotografija: Karin Ježovita. FOTO: Mediaspeed
Odpri galerijo
Karin Ježovita. FOTO: Mediaspeed

Bralec, ki želi ostati anonimen, nas je opozoril na domnevno sporno početje numerologinje Karin Ježovita, ki na svoji spletni strani prodaja zapestnice usode, ki naj bi s svojo energijo pripomogle k sreči, zdravju, ljubezni ipd. Cena paketa devetih zapestnic je 53 evrov. »Enake zapestnice (obeske, op. p.) pa sem našel pri kitajskem prodajalcu Aliexpress, 50 kosov stane le dobrih 8 dolarjev (6,8 evra),« je zapisal bralec.

Takšna je cena na spletni strani numerologinje Karin. FOTO: Zaslonski posnetek
Takšna je cena na spletni strani numerologinje Karin. FOTO: Zaslonski posnetek

Kitajski prodajalec takšne simbole prodaja za 13 centov. FOTO: Zaslonski posnetek
Kitajski prodajalec takšne simbole prodaja za 13 centov. FOTO: Zaslonski posnetek

V čem je razlika med tistimi obeski na spletni strani Karin in tistimi, ki jih je mogoče naročiti na spletnih straneh kitajskega prodajalca? O tem smo vprašali Karin. »Moje zapestnice usode, na katerih je obesek 'fatimina roka', so razdeljene na 9 barv – 9 življenjskih poti in obeske seveda kupim, saj je to splošen simbol.« Omenjene obeske je primerjala s simbolom križa, ki jih je povsod po spletu dovolj.

Zakaj je cena toliko višja?

Karin je pojasnila tudi, zakaj takšna razlika v ceni. Kot pravi, je pot do zapestnic, ki so na prodaj na njeni spletni strani, malo daljša in kompleksnejša. »Da bi zapestnica lahko vibrirala z energijo, ki se povezuje s točno določeno številko (v tem primeru tudi barvo posameznika glede na izračun njegovega datuma rojstva), je treba narediti poseben ritual, ki pa ostaja moja poslovna skrivnost in zapestnice so izdelek, v katerega so vključeni vse moje znanje numerologije in dolgoletne izkušnje, na tem področju pa se nenehno izobražujem. Temu primerna je tudi cena.«

Imate zgodbo, fotografijo ali posnetek za nas? Pošljite nam jih na naš e-naslov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije