BOŽIČNI PREDVEČER

Bralci poročajo: sinoči nad Slovenijo videli čudeže (FOTO)

Objavljeno 25. december 2019 10.32 | Posodobljeno 26. december 2019 15.00 | Piše: N. Č.

Gledali so v nebo in opazili nekaj neverjetnega.

Sijoče lučke na nebu. FOTO: Alena
Božične večere mnogokrat povezujemo z božičnimi zgodbami, s sporočili in čudeži. Tako sta nam sinoči kar dva bralca poslala fotografijo neba, na katerem sta menda opazila nekaj neverjetnega in nevsakdanjega, kar sta poimenovala kar z »božični čudež«.


image
Nova Gorica. FOTO: bralka
Čudež nad Novo Gorico


»Nad Novo Gorico so bile v ravni črti lučke na višini letal, ki niso utripale in so se enakomerno premikale. Na določeni točki so postopoma izginjale, čez nekaj trenutkov so izginile vse. V vrsti jih je bilo približno deset. Fotografija je slaba, saj sem jo slikala s telefonom in še noč je bila zunaj,« je zapisala bralka, ki je fotografijo posnela okoli 18.30.


To ni čudež, gre za satelit


Po objavi novice sta se nam oglasila bralca Matjaž in Abc, ki sta pojasnila, da so »lučke na nebu« satelit Starlink podjetja SpaceX, ki jih je s prostim očesom na nebu večkrat mogoče opaziti.


image
Kočevje. FOTO: Alena
Čudež nad Kočevjem


O nenavadnih lučkah na nebu nas je obvestila tudi bralka Alena iz Kočevja, ki nam je poslala fotografijo in ob njej zapisala »Božični čudež v Kočevju«.

Kaj se je sinoči dogajalo na nebu, ne vemo in tudi uradne institucije ne poročajo, da bi se kaj nenavadnega zgodilo, a morda se je mali čudež zgodil ravno bralkama, ki sta vanj verjeli in se jima je želja izpolnila. Na sveti večer sta morda gledali v nebo in čakali, da bi se pojavila velika svetla zvezda, ki jo bodo videli vsi po svetu.



Čudeži se skrivajo tudi v malih in dobrih dejanjih in želimo vam, da bi jih v letu, ki prihaja, doživeli ravno toliko, kot si jih želite.

Ste tudi vi opazili kaj zanimivega? Pošljite nam fotografijo ali video.




Povezane vsebine
Deli s prijatelji