REKORDERKA

Rekorderka: na telesu ima 16 Eminemov

Objavljeno 18. oktober 2020 13.50 | Posodobljeno 18. oktober 2020 13.50 | Piše: E. B.

V Guinnessovi knjigi rekordov zaradi največ portretov glasbenika. Škotinja je v slovitega raperja zaljubljena že dve desetletji.

V pevca se je zaljubila pri štirinajstih. FOTO: Instagram
Ko je bila stara 14 let, se je zaljubila v Eminema in začela goreče spremljati njegovo glasbeno pot, svojo predanost pa raperskemu zvezdniku zvesto izkazuje še danes. S številnimi, pravzaprav rekordnimi tetovažami.

Prepričal jo je Stan

image
Eminem jo osrečuje, a obenem povzroča težave v ljubezni. FOTO: Instagram
Nikki Patterson
je 31-letna Škotinja, velika zvezdnica instagrama, a z razlogom. Nedavno je namreč dosegla vpis v Guinnessovo knjigo rekordov zaradi upodobitev Eminema na svojem telesu. Njeno telo prekriva kar 52 tetovaž, od tega je 28 poslikav posvečenih glasbeniku, med njimi pa kar 16 portretov, s čimer si je prislužila laskavi vpis. »Stan je ena najboljših glasbenih stvaritev vseh časov, še nikoli nisem slišala česa takšnega. Zaljubila sem se v to skladbo in vse druge njegove, postale so del mojega življenja. In potem tudi telesa, Eminemu sem se preprosto morala nekako pokloniti,« pripoveduje Nikki, ki je do leta 2017 izbirala predvsem med slogani in verzi, potem pa se je odločila tudi za portrete ameriškega zvezdnika. »Pravzaprav me je rešil. Nekoč sem sovražila svoje telo, zdaj ga obožujem!« Z upodobitvami raperja je dosegla tudi rekord, a kot poudarja, poslikav še ni konec. Eminem ji prekriva roke, noge, prste in prsi, manjka pa ji še zvezdnikov avtogram, ki bo njen naslednji projekt.
52 tetovaž prekriva njeno telo.

Tetovaže so jo izstrelile v ospredje tudi na instagramu, kjer ima vsak dan več sledilcev, a priznava, da od prvega portreta njeno ljubezensko življenje bolj ali manj miruje. Kot ugotavlja, moške odvrača njeno telo, s katerega resno zre znameniti raper ...
Deli s prijatelji