RAZNEŽIL SE JE

Skrivnost Lada Bizovičarja: Pri hčerki sem imel srečo

Objavljeno 17. april 2020 12.19 | Posodobljeno 17. april 2020 12.24 | Piše: R. S.

Kaj se zgodi, ko se srečata dva najbolj nabrušena jezika v državi? Vihar smeha. Denis Avdić je v svojo spletno oddajo Laži mi povabil Lada Bizovičarja, in ta mu ni ostal dolžan. V polurnem šovu najrazličnejših izmišljotin sta med vrsticami povedala tudi kakšno resnico. Beseda je nanesla na otroke, celo na povečanje družine, kar je oba precej raznežilo. Gledalci so se med njunim besednim dvobojem vidno zabavali, najbolj opevani fotr pa jih je nato povabil k ogledu svoje istoimenske predstave, ki jo je tokrat odigral kar v domači spalnici.

Igralec je sicer poln zvijač, a če mu gre verjeti, je gledalcem pokazal ultrazvok svoje hčerke.
Lahko bi rekli, da Lada še nikoli nismo videli v tako intimnih trenutkih. Svojo uspešno monokomedijo Fotr je na slovenskih gledaliških odrih uprizoril že neštetokrat, tokrat pa je dobila prav posebne razsežnosti.
Iz domače postelje
image
Igralec je sicer poln zvijač, a če mu gre verjeti, je gledalcem pokazal ultrazvok svoje hčerke.

Sicer so napovedovali, da jo bo vsestransko angažirani Bizovičar odigral na domačem kavču, a po videnem sodeč je bila soba bolj podobna spalnici. »Moral bom dobro zakleniti omaro, da ne bo kakšna cimra uletela v kader,« je na duhovit način opozoril, da bo moral nekdo čuvati hčerko, medtem ko bo očka zabaval Slovenijo. In tako smo dobili povabilo, naj pokukamo tja, kamor bi si želela marsikatera njegova oboževalka. V zakonsko posteljo je strmelo na deset tisoče zvedavih oči, s čimer je postavil svojevrten rekord v številnosti občinstva, ki bi si v živo ogledalo kakšno domačo predstavo. Zavalil se je tudi med hčerkine igrače in pokazal steno, na kateri deklica že ustvarja svoje prve otroške umetnine. Vse je bilo videti zares pristno in marsikdo je spoznal povsem drugo plat tega pogosto nabritega, ciničnega igralca, voditelja, pevca in žiranta. Po eni strani se drži strogega načela, da svoje zasebnosti ne deli z javnostjo, potem pa nas na veliko začudenje in veselje spusti tako blizu. Človek ekstremov, bi lahko rekli zanj, in morda je prav to ključ do srca njegovega velikanskega avditorija.


Kaj če bo kreten?!


Velik odmerek smeha in zabave nam je zakuhal še z enim mojstrom za norčije. Denis Avdić se je z njim pogovarjal v živo na instagramu in ga izzval, da bi bilo fino, če bi kdaj sodelovala in naredila kakšno predstavo skupaj. Bizovičar ga je v hipu zatrl in privil, da se mu to ne zdi dobra ideja, saj bi šlo lahko vse hitro v napačno smer. Ali je govoril resnico ali pa se je le držal naslova Avdićeve oddaje Laži mi, ne bomo nikoli izvedeli, vendar se je na trenutke ujel na gostiteljeve provokacije. Posebej tisto, ki se je dotikala povečanja družine, ko mu je Denis prijateljsko svetoval, da bi bilo dobro, če bi z drago povila še drugega otroka. Po možnosti fantka. »Če si za hčerkino ime kolebal med Dorotejo in Gonorejo, bi pri sinu prišel v igro Sifilis,« si ga je privoščil. Vendar mu Lado ni ostal dolžan. Hitro mu je odgovoril v svojem stilu: »Prvič sem imel velikansko srečo, saj je hčerka precej pametna. Že pri dveh letih rešuje enačbe iz kvantne fizike, obvlada številne tuje jezike, skratka, usmerjam jo k temu, da bo postala genij. Zato se v drugo bojim – kaj če bo otrok kreten?« je v šalo zavil bistvo, kako srečen je v resnici s svojo edinko in kako ponosen je nanjo. Zanjo še vedno ni znano, kako sta jo s partnerico Anelo Šabanagić poimenovala, in to velja do danes ena najbolj varovanih skrivnosti na medijski sceni.
 
Deli s prijatelji