Posebna poletna izdaja

Poletna Suzy: skok v kopalke s Tanjo Žagar

Ob pogledu na letošnjo Poletno Suzy se boste počutili, kot da ste že na morju. Krasi jo Tanja Žagar, ki si je ob ljubljanski Koleziji samo za bralce Suzy nadela kopalke in stopila pred objektiv.
Fotografija: Poletna Suzy 
Odpri galerijo
Poletna Suzy 

Ob njej so to storile še nekatere zvezdnice, ki so nam zaupale, kako se počutijo, ko se je treba razgaliti in skočiti v kopalke, in kateri model jim je najljubši. Njihovo sporočilo je: Sprejmite se, saj smo vse popolne!

Zanimivo dogodivščino si je še pred začetkom poletja, takoj, ko se je končalo snemanje telenovele Reka ljubezni, privoščila Lara Komar. Odšla je na Tajsko in namesto poležavanja v senci čistila rajske plaže.
 
Letošnje poletje bo čas velikih prebojev, piše astrologinja Shana Flogie, zato si dovolite vzeti le najboljše! Predvsem pa bo polno strasti. Morda vam bo v pomoč ljubezenski horoskop, da boste lažje ujeli energijo retrogradnih planetov in mrkov.


Ne glede na to, koliko ste stari in kje boste dopustovali, lahko tudi doma, si vsak dan vzemite 5 minut in naredite nekaj za svojo postavo. Za bralce poletne Suzy smo izbrali nekaj najbolj učinkovitih vaj, po katerih boste še ure in ure kurili kalorije.

Brez slabega občutka si boste lahko privoščili kaj sladkega in osvežilnega iz zbirke receptov, med katerimi je letošnji hit - gin lučka. Sprostitev pa je lahko tudi reševanje križank.
 
V poletni Suzy vas čaka 30 strani sudokuja in slikovnih križank. Naj vam Suzy polepša poletne dni!
 
Poletna Suzy je na voljo na vseh večjih prodajnih mestih po ceni 1,99 EUR.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije