POSTAVNI ELVIS KUDIĆ

Od kuharja do mistra

Objavljeno 08. junij 2019 22.53 | Posodobljeno 08. junij 2019 22.53 | Piše: M. T.

Elvis se je zelo dobro ujel z ekipo, s fanti se odlično razumejo in med njimi ni nobene tekmovalnosti, čeprav se vsi potegujejo za isti cilj.

Takole se je Elvis predstavil na predizboru in se uvrstil med 13 polfinalistov. 
Nenavadna so pota usode in vse pogosteje nas tekmovalci iz različnih resničnostnih šovov presenečajo s svojimi nadaljnjimi koraki. Eden takšnih je finalist MasterChefa Elvis Kudić, ki se je podal v lov za naslovom najlepšega v deželi.
image
Takole se je Elvis predstavil na predizboru in se uvrstil med 13 polfinalistov. 

Prijavil se je na razpis za mistra Slovenije in se uvrstil v ožji izbor ter se znašel med polfinalisti. To je storil predvsem zato, ker se želi znebiti sramežljivosti in še dodatno obrusiti svojo samozavest. Vsa ta leta je namreč pridno treniral in skrbel za zdravo telo, rezultati odrekanja pa so vidni na izklesani podobi, s katero je navdušil komisijo in lastnico licence Nino Uršič.

Elvis se je zelo dobro ujel z ekipo, s fanti se odlično razumejo in med njimi ni nobene tekmovalnosti, čeprav se vsi potegujejo za isti cilj. Ampak laskavi naziv ni edina nagrada, najbogatejša je nedvomno izkušnja, s katero se bo odlični mladi kuhar okitil, če zmaga ali ne.




Deli s prijatelji