40 LET

Nicole Richie praznuje: 40 let porednega dekleta

Burnih prvih 40.
Fotografija: Z Joelom sta si ustvarila družino, Nicole pa ima v sorodstvu tudi Cameron Diaz, ki je poročena z Joelovim bratom dvojčkom Benjijem.
Odpri galerijo
Z Joelom sta si ustvarila družino, Nicole pa ima v sorodstvu tudi Cameron Diaz, ki je poročena z Joelovim bratom dvojčkom Benjijem.

Ko je imela tri leta, so jo njeni starši predali Lionelu Richieju in njegovi ženi Brendi, s katerima so prijateljevali. Sami namreč niso zmogli finančno poskrbeti zanjo. Ko je imela devet let, sta jo uradno posvojila, in tudi ko sta se ločila, deklici nista ničesar odrekla.
Ko je tvoj očka slavni pevec, ti ni nič odrečeno.
Ko je tvoj očka slavni pevec, ti ni nič odrečeno.

Posledica tega je bilo razvajeno dekle, ki je s svojo najboljšo prijateljico Paris Hilton začela snemati resničnostno oddajo. Kot bogatašinji sta se preizkušali na kmetiji. V svojih dvajsetih je Nicole preizkusila vse droge, kar jih je našla, od marihuane do heroina, bila boleče suhcena, da se je govorilo o anoreksiji in bulimiji, se pretepala po barih in celo pristala v ječi, ko je vozila pod vplivom drog in alkohola.

Pri 25 se je zaljubila v Joela Maddena iz skupine Good Charlotte. Poročila sta se leta 2010, imata pa 13-letno hčerko Harlow in 12-letnega sina Sparrowa, ustvarila pa je tudi blagovno znamko oblačil in nakita House of Harlow.
Nicole ob aretaciji, ko je v zaporu preživela le slavnih 82 minut.
Nicole ob aretaciji, ko je v zaporu preživela le slavnih 82 minut.

Družinsko življenje jo je spremenilo, čeprav pravi, da je tudi pri 40 še vedno tako navihana kot nekoč.
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas