NAPOVED

Kažipot planetov: naporen teden

Objavljeno 20. marec 2020 20.05 | Posodobljeno 20. marec 2020 15.41 | Piše: Suzy
Ključne besede: kažipot planetov
Kaj prinaša teden? FOTO: Sergey_nivens Getty Images/istockphoto
Pred nami je naporen teden, ko bomo morali stisniti zobe, potrpeti in premagati strahove. Sonce v ovnu bo sicer prineslo žarek optimizma in pomladnega razpoloženja, a ker Mars v kozorogu prehaja stopinje januarskega mrka in stopinjo, na kateri je trenutno Jupiter in se je dovršila januarska konjunkcija Saturna in Plutona, pa še Saturn je na neprijetni zadnji stopinji kozoroga, se bo kriza nadaljevala. Kar se tiče širjenje okužbe in finančnih pretresov, bo najhuje v petek, v ponedeljek pa lahko Mars na Plutonu prinese še precej več smrti. Sredin mlaj v ovnu pa prinaša nov začetek, novo upanje, lahko tudi že kakšno rešitev.
Petek, 20. 3.
Mars na Jupitru, medtem ko sta na stopinji januarske konjunkcije Saturna in Plutona, bo prinesel uvid v resnično stanje epidemije in zavedanje njenih posledic. Ostanite mirni in se družite po spletu, Luna je v vodnarju.

Sobota, 21. 3.
Okoli 13.30 Luna vstopi v ribi. Občutljivejši bomo in se počutili ranljive. Pomagajte si z duhovnostjo. Saturn pa hkrati vstopi v vodnarja in prinaša vsaj nekaj olajšanja pritiska. Večer je odličen za družabne igre.

Nedelja, 22. 3.
Povežite se z družino in partnerjem. Merkur v sekstilu z Uranom prinaša zanimive pogovore in ideje za preživljanje prostega časa, Venera v sekstilu z Neptunom pa nas odpira romantiki. Privoščite si kopel in crkljanje.

Ponedeljek, 23. 3.
Stresen dan je pred nami, saj bo Mars na Plutonu, kar je klasičen aspekt nasilja in transformacije, zato lahko pričakujemo več smrtnih žrtev. Doma pazite, da vam ne popustijo živci. Vzdržite se obsojanja drugih.

Ponedeljek, 23. 3.
Stresen dan je pred nami, saj bo Mars na Plutonu, kar je klasičen aspekt nasilja in transformacije, zato lahko pričakujemo več smrtnih žrtev. Doma pazite, da vam ne popustijo živci. Vzdržite se obsojanja drugih.

Torek, 24.3.
Mlaj v ovnu bo prinesel občutek premika naprej, novo energijo in upanje. Lahko pride do manjše zmage z virusom ali spodbudnih novic. Čeprav kriza še ni končana, bomo imeli več poguma in volje, tudi za gibanje v naravi.

Sreda, 25. 3.
Dan z Luno v ovnu nas bo spodbujal k akciji, uresničevanju ciljev, delu, športu. Pojdite v naravo in se razgibajte. Tudi doma bodite aktivni in se lotite fizičnega dela na vrtu, okoli hiše, prestavite pohištvo …

Četrtek, 26. 3.
Še en napornejši dan, ko bomo jezni in prestrašeni, saj Luna iz ovna kvadrira Mars in Saturn v kozorogu. Dovolj bomo imeli omejitev in se počutili nemočne. Popoldne se bo energija sprostila, saj Luna vstopi v bika.
Deli s prijatelji