ČE BI ...

Hamo: Če bi bil ženska, bi se neprestano božal ...

Pevec, basist, kitarist in frontman zasedbe Hamo & Tribute 2 Love je človek, ki večino časa premišljuje o ljubezni. Takšni in drugačni. Na slovenskem glasbenem prizorišču je aktiven od sredine devetdesetih let, v zadnjih letih pa se njegova glasbena pot strmo vzpenja.
Fotografija: Matevž Šalehar - Hamo je eden najprodornejših slovenskih glasbenikov v zadnjih letih. FOTO: Marko Alpner
Odpri galerijo
Matevž Šalehar - Hamo je eden najprodornejših slovenskih glasbenikov v zadnjih letih. FOTO: Marko Alpner

… bil predsednik Slovenije, bi nemudoma odstopil mesto bolj kvalificiranemu politiku, potem bi pa obiskal svojega frizerja in se z njim še naprej pogovarjal o modnih trendih.
… bil Donald Trump, bi nemudoma odstopil mesto bolj kvalificiranemu politiku, potem bi pa obiskal svojega frizerja in se z njim temeljito pogovoril o njegovih estetskih standardih.
… lahko, bi preživel noč z Janis Joplin. Uf, to bi bil rokenrol!​
… imel čarobno paličico, bi bila pizdarija. Ne znajdem se preveč dobro s temi rečmi.
… ujel zlato ribico, bi jo spustil nazaj v vodo. Nisem ravno privrženec ribolova.
… zadel jackpot, bi bil najverjetneje milijonar, odvisno od dobitka. Ne vem, kam bi z denarjem, nimam prevelike želje po presežkih denarja.
… imel na izbiro en lepotni poseg, bi ga podaril avtorju tega vprašanja. Če bi sedel pred menoj, bi ga zagotovo potreboval.
… bil neviden, bi sedel ob avtorju prejšnjega vprašanja, medtem ko bi bral moj odgovor in bi se nasmihal.
… bil ženska, bi se neprestano božal med obrvmi. Pa ne vem, zakaj tako čutim.
… se še enkrat rodil, bi se rodil 30 let prej. Woodstock, seksualna revolucija, hipiji …
… bil to zadnji dan mojega življenja, bi nemudoma prenehal odgovarjati na ta vprašanja in bi raje prebral prejšnjo številko Suzy.
… bil zgodovinska osebnost, bi bil John Lennon ali pa Nikola Tesla. Oba sta imela bistveno boljšo vizijo o prihodnosti, kot jo imamo zdaj.
… lahko, bi napisal knjigo o vplivu kvantne fizike na medgeneracijske odnose med ljubitelji morskih prašičkov in predstavniki Rdečih Kmerov. To bi bila uspešnica!
… me poslušali vsi ljudje tega sveta, bi jim povedal, da so lahko najboljši le takrat, ko ne tekmujejo z nikomer, najslabši pa takrat, ko so takšni, kot so.
 


Suzy. 
Suzy. 


»Preberite več v Suzy, naši novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na narocnine@delo.si oziroma pokličite na brezplačno številko 080 11 99.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije