MODROSTI

Anistonova iskreno o ljubezni, odnosih in materinstvu

Objavljeno 17. februar 2019 11.10 | Posodobljeno 17. februar 2019 11.10 | Piše: A. J.

Modrosti Jennifer Aniston.

Na veliko sobotno rojstnodnevno zabavo, ki jo je priredila igralka, je prišel tudi Brad Pitt, in to brez spremljevalke.
Lepa igralka Jennifer Aniston, ki je ta teden praznovala 50. rojstni dan, se ima s čim pohvaliti. Je ena redkih, ki si je po velikem uspehu na televiziji – le kdo ni spremljal dogodivščin Rachel v humoristični nanizanki Prijatelji – ustvarila bleščečo kariero v filmski meki.
image
Brian To/WENN.com Na veliko sobotno rojstnodnevno zabavo, ki jo je priredila igralka, je prišel tudi Brad Pitt, in to brez spremljevalke.

Čeprav vstopa v šesto desetletje življenja, še vedno lahko brez zadrege pozira fotografom v kopalkah in ostaja konkurenca precej mlajšim kolegicam. Ljubila je najbolj zaželenega moškega v Hollywoodu, se z njim poročila, a nato razšla, če gre verjeti govoricam, pa bi se lahko kmalu spet prišel gret v njen objem.

Zvezdnica pa izjemnega vtisa v preteklih desetletjih ni naredila zgolj kot igralka, ampak tudi z modrimi izjavami, v katerih je poudarjala, da je vsak svoje sreče kovač.

Vsaka ženska je popolna

»Popolne smo s partnerjem ali brez, z otrokom ali brez. Same se lahko odločimo, kaj je lepo, ko gre za naše telo. Ta odločitev je samo naša. Odločajmo se zase in za vse mlade ženske po svetu, katerim smo vzornice. Odločimo se zavestno, proč od hrupa tabloidov. Ni treba, da smo poročene ali matere, da bi bile popolne. Same določamo, kaj za nas pomeni biti srečen do konca svojih dni.
The Huffington Post, 2016

O sreči v ljubezni

»Ne vem, od kod ta ideja o 'ubogi osamljeni Jen' in prepričanje, da sem nesrečna v ljubezni, samo zato, ker v tem življenjskem obdobju nimam tradicionalnega okvirja – moža, dveh otrok in hiše v Connecticutu. V resnici sem neverjetno srečna v ljubezni. To je moje življenje, moja izkušnja. In če vam ni všeč, ga pač nehajte spremljati! Ker se počutim dobro. Ne počutim se, kot da bi morala biti kje dlje ali drugje. Sem točno tam, kjer moram biti.«

Vogue, 2008

Vse je mogoče

»Nikoli mi ni bila všeč nanizanka Seks v mestu, ki namiguje, da je ženska močna le, ko najde moškega. To ni moj stil. Ne verjamem v to. V ljubezni ne moreš ničesar nadzorovati. Nekdo je nekoč rekel, da je vse tisto, česar si želiš, le malce proč od tvoje cone udobja. Vse, česar si sploh lahko želiš!«
Vogue, 2008
Deli s prijatelji