ZMENKI

Ženska, ki išče to, moških ne zanima

Velika večina moških izgubi zanimanje, če ona od njega pričakuje, da bo njen sponzor.
Fotografija: Občutek, da ona išče sponzorja, njega takoj odvrne od nadaljnjega spoznavanja. FOTO: Rawpixel, Getty Images
Odpri galerijo
Občutek, da ona išče sponzorja, njega takoj odvrne od nadaljnjega spoznavanja. FOTO: Rawpixel, Getty Images

Svet zmenkov je pravi vrtiljak in srečni konci pač niso pravilo. Včasih se zgodba konča z zavrnitvijo. Vzrok je enkrat očiten, drugič bolj skrit in še dolgo se sprašujete, kaj, za vraga, je šlo narobe.

Nova raziskava portala za zmenke ElitePartner se je pozabavala z vprašanjem, kaj nekoga v trenutku odvrne od namere po nadaljnjem spoznavanju. Natančneje, poglobila se je v razloge moških in 809 heteroseksualnih junakov so povprašali, kdaj se pri njih na zmenku v trenutku prižge rdeča luč.


Kaj torej najbolj odbija moške


Seveda so se pojavljali na moč različni odgovori na to vprašanje, konec koncev drži, da ima vsak individualna pričakovanja, a se je pri tem izluščilo nekaj stvari, ki jih moški načelno ne marajo. Tako je 56 odstotkov vprašanih odgovorilo, da izgubijo zanimanje takoj, ko dobijo občutek, da ženska na zmenku išče nekoga, ki naj bi jo vzdrževal.

Naslednje, kar jim hitro požene strah v kosti, je njeno namigovanje, da si želi otroke. Za 25 odstotkov moških so neprivlačne ženske, ki bi rade bile vse življenje gospodinje.

Na kratko bi torej lahko strnili, da so za moške privlačne samostojne in neodvisne dame. A tudi ta odlika ni cenjena pri vseh, kajti 24 odstotkov junakov odvrne dejstvo, da je ona preveč osredotočena na svojo kariero.


Še nekaj spodbude


Kar 42 odstotkov moških povsem očarajo ženske, ki obvladajo diskretno spogledovanje, 57 odstotkov pa jih je dejalo, da je zanje neprecenljivo, kadar dobijo občutek, da ona potrebuje ob sebi človeka, na katerega se lahko vedno zanese. A očitno ne z materialnega vidika.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas