NEPRILJUBLJENO

Tri spolne poze, ki jih moški ne marajo

Res je, da so okusi različni, res pa je tudi, da obstajajo spolne poze, ki pri večini niso najbolj priljubljene.
Fotografija: Seks stoje ali v kadi v moških očeh ne sodi med najbolj priljubljene. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Seks stoje ali v kadi v moških očeh ne sodi med najbolj priljubljene. FOTO: Thinkstock

Nobenega dvoma ni, da so okusi različni. Tudi kar zadeva izbor spolnih poz. A večina moških bi pritrdila, da nekatere v njihovih očeh niso najbolj priljubljene. 

V kadi

Za večino moških je seks v kadi dokaj neprijeten. Za začetek: v njej je res malo prostora. Hkrati je kad trda, vse je spolzko in to na nepravem mestu, kajti voda ni dober lubrikant. Če se ona preveč potopi, je njega strah, da se bo utopila, če je on previsoko, ga ovira še pipa. Skratka veliko negativnih točk.

Seks stoje

V filmih je vse skupaj videti zelo seksi, vroče in strastno. V resnici je seks stoje vse prej kot takšen. Kajti to, da on stoji, ona pa je prislonjena ob steno, zahteva nemalo fizične vzdržljivosti in kondicijske pripravljenosti. Njeno telo postaja vse težje in težje. Lahko bi si olajšal zadeve tako, da bi pohitel, a to ne bi bilo najboljše zanjo ...

Žlička

V ženskih očeh nežna intimna poza, a pri moških vse prej kot priljubljena. Kajti moški so vizualna bitja. In kaj vidijo v tem položaju? Njen hrbet. Tu je še kot penetracije, ki ne omogoča ravno intenzivnih občutkov. Včasih naj bo, a pogosto žlička ni na vrhu seznama moških priljubljenih poz.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije