ODPRTA KUHINJA
Tako boste pripravili najboljšo jabolčno čežano za hladne dni
Mmm, jabolčna čežana je lahko odličen posladek.

Odpri galerijo
FOTO: Getty Images
Jabolčna čežana je bila včasih odlična sladica, na katero smo skoraj pozabili. A ker so jesenska jabolka še sveža, večeri pa vse bolj hladni, smo se spet spomnili na to sadno kašo, ki so nam jo včasih pripravljale babice.
Čežana je sicer nadvse vsestranska jed, ki jo lahko uporabimo tudi za popestritev drugih jedi. Zjutraj jo lahko dodamo v mlečno kašo, s čežano lahko premažemo slastno pito ali jo kombiniramo celo k mesu.
Nadaljevanje preberite na Odprti kuhinji.
Čežana je sicer nadvse vsestranska jed, ki jo lahko uporabimo tudi za popestritev drugih jedi. Zjutraj jo lahko dodamo v mlečno kašo, s čežano lahko premažemo slastno pito ali jo kombiniramo celo k mesu.
Nadaljevanje preberite na Odprti kuhinji.
Hvala, ker berete Slovenske novice.
Berite Slovenske novice prvi mesec že za 7,99 € 0,99 €!