Testenine na tri načine (RECEPTI)

Da so testenine vseh vrst, oblik in z najrazličnejšimi omakami med najbolj priljubljenimi jedmi, gre nedvomno zahvala njihovi enostavni pripravi.
Fotografija: FOTOGRAFIJE: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTOGRAFIJE: Guliver/Getty Images

Ne da bi omalovaževali trud mojstrov, ki poudarjajo, da tudi na videz preprosti recepti zahtevajo pravi pristop, strpnost in natančnost, a testenine so nedvomno med tistimi živili, ki so v zdajšnjem neprijaznem obdobju, ko nas je zdravstvena kriza zaprla v domove, najbolj dobrodošle. Sploh tistim, ki kuhalnice ne vihtijo tako pogosto in ne vsak dan, bodo olajšale nov življenjski slog in tempo, ko si moramo vsak obrok pripraviti sami in ne moremo računati na obedovanje v službi, šoli ali prijateljski družbi. V tolažbo je nedvomno podatek, da testenine vsebujejo ogljikove hidrate, beljakovine in zelo malo maščob, zato so v času, ko sta otežena gibanje in kurjenje kalorij, še kako dobrodošle, a ne pozabimo, da lahko njihovo redilnost zelo hitro stopnjujemo z omakami in dodatki. Ponujamo vam tri recepte, ki bodo najbrž postali stalnica na vašem jedilniku, nasitili bodo po 4 osebe. 



Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije