16. MAJ

V maju nas čaka popolni lunin mrk: to bo zelo napet dan, nikar ne počnite teh stvari

Astrologi svetujejo, da ste na ta dan še posebej pozorni in da čim manj vstopate v konflikte.
Fotografija: Lunin mrk. FOTO: Mathew Schwartz, Unsplash
Odpri galerijo
Lunin mrk. FOTO: Mathew Schwartz, Unsplash

Popolnemu luninemu mrku, ki bo na nebu 16. maja, bo vladal škorpijon. To bo zelo napet dan, v katerem bomo imeli težave z intuicijo.

Vzemite si čas zase

Prva stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da si vzamete čas zase. Če vam šesti čut govori, da morate nekaj narediti, razmislite, preden naredite naslednji korak. Pretehtajte vse prednosti in slabosti takšne odločitve in šele nato nadaljujte z izvajanjem načrtov.

Dan ljubosumja

Kot piše portal najzena.rs, bo to dan ljubosumja. Če imate vsaj delček dvomov o tem, ali zaupati svoji sorodni duši, 16. maja te dvome dobro preučite, preden kaj pokvarite. Ne poskušajte na vsak način svojega ljubljenega obtožiti varanja. Globoko vdihnite in se zadržite, poskusite najti svoj mir.

Ne vstopajte v konflikte

Astrologi svetujejo, da ste 16. maja še posebej pozorni in da čim manj vstopate v konflikte. Če se boste na ta dan prepirali, lahko negativno spremenite nekatere odnose in tok usode. Zadržite lastno jezo, ne kopičite zamer in se izogibajte stiku s strupenimi ljudmi. Predvajajte tiho ali ambientalno glasbo, delajte stvari, ki vas sproščajo.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas