ZVEZDNE NOVICE

Teden v zvezdah: prinaša moč ozdravitve neke rane

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
FOTO: Guliver/Getty Images

Ponedeljkov mlaj lahko prinese očitno spremembo vremena. Sama točka mlaja je v opoziciji z Uranom, po čemer lahko sklepamo, da prihajajo novosti, preobrati, ki lahko močno pretresejo našo družbo in zasebna življenja. Po svoje prihaja osvoboditev, sprostitev, toda tudi velik stres in sprememba.

Po res napornem vikendu se bo energija postopoma umirjala in v torek, 29. 10., bo v zraku že več energije za povezovanje, druženje. Čeprav bo konjunkcija Merkurja in Venere eksaktna šele v sredo, 30. 10., jo bomo čutili že v torek. Poleg človečnosti in prijaznosti prinaša moč ozdravitve neke rane, čiščenja vzorcev. Merkurjevo potovanje je že res zelo počasno in v četrtek, 31. 10., se ustavlja in nas kliče, da si vzamemo nekoliko več časa zase, se spočijemo, umirimo, predelamo vse, kar se je dogajalo.

Dneva Merkurjeve stacionarnosti nakazujeta, da se ne bo dalo prav nič dogovoriti in bo zelo težko kaj konkretnega narediti, kam priti. Možne so kolone na cesti ali nas lahko življenje ustavi kako drugače, mogoče ne bo interneta ali se nam bo pokvaril računalnik. V vsakem primeru bosta Merkurjeva nepremičnost in obrat ustavila naš korak in nam bo dan dodatni čas, ki naj bi ga uporabili za malo mirovanja, pogled vase.

Potovanje Merkurja nazaj naznanja čas, ko bomo še enkrat šli po podobnih poteh in dobili več možnosti stvari še globlje in bolje uvideti, razumeti ter destruktivne vzorce opustiti. Na materialni ravni nam bo dana možnost, da nekaj uredimo za nazaj, dokončamo, popravimo.

V petek Venera prestopi v strelca in postopoma obrača energijo iz precej temne in strastne, globoke, v bolj vedro, optimistično, lahkotno in igrivo.

V zraku bodo do ponedeljka zelo naporne energije, ki nas bodo metale iz ravnotežja. Kljub temu lahko prve dni tedna uporabimo za druženje in poglobljene pogovore ter se nekoliko odklopimo od odgovornosti in si dovolimo kak trenutek zase.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije