ASTROLOGIJA

Pomagajte si z mantrami

Kratke trditve ali napevi se nam pomagajo osredotočiti na cilje. Poiščite svojo glede na rojstno znamenje in njegove lastnosti.
Fotografija: Prava mantra vam lahko pomaga narediti korake v pravo smer, ko se vam zdi, da ste obtičali na mestu. FOTO: Mishabeliy/Getty Images
Odpri galerijo
Prava mantra vam lahko pomaga narediti korake v pravo smer, ko se vam zdi, da ste obtičali na mestu. FOTO: Mishabeliy/Getty Images

Če jih vsak dan ponavljamo ali si jih zapišemo, nam lahko pomagajo pritegniti v življenje, kar si želimo.

Ovni ste samozavestni, odločni, prvi in glavni. Ne znate pa se prepuščati toku življenja, spustiti krmila in prenehati nadzorovati vseh okoli sebe. Vaša mantra je: Sprejemam, kar je, spuščam, kar je bilo, in zaupam v tisto, kar prihaja.

Biki se radi razvajate, veliko vam pomeni materialno, znate biti lenobni in težko vas je pripraviti, da se za kaj potrudite. Naučiti se morate zavihati rokave. Vaša mantra je: Najdragocenejše nikoli ne pride zlahka.

Družabni dvojčki želite ugajati drugim, a se znate tudi pretvarjati, zaradi česar vam očitajo dvoličnost. Tudi opravljanje vas spravlja v težave. Vaša mantra je: Če ni prav, tega ne storim, če ni res, tega ne rečem.

Raki ste občutljivi in čustveni. Nerazumno nihanje razpoloženja vam pogosto zamegli presojo in odnaša priložnosti. Vaša mantra je: Nikoli ne pustim, da moja čustva premagajo mojo inteligenco.

Levi ste radi v središču pozornosti, zaverovani ste vase in ne opazite drugih. Imate prijatelje, a tudi pred njimi ste nenehno na odru. Naučiti se morate razširiti pogled. Vaša mantra je: Ne vrti se vse samo okrog mene.
Ponavljajte jo čez dan, tudi med opravljanjem drugega dela. FOTO: Tsikhan Kuprevich/Getty Images
Ponavljajte jo čez dan, tudi med opravljanjem drugega dela. FOTO: Tsikhan Kuprevich/Getty Images

Device ste sposobne, delavne, predane in pridne, nagnjene k popolnosti, toda tudi preveč kritične in neprizanesljive, kar pogosto vse pokvari. Vaša mantra je: To, kar sem, je dovolj.

Tehtnice se ne znate odločati, v neskončnost tehtate vsako odločitev. Za vsako ceno želite ugajati drugim, tudi na svojo škodo, in ne znate postavljati meja. Vaša mantra je: Sledim srcu, a jemljem možgane s seboj.

Škorpijoni slovite po neizprosnosti in maščevalnosti. Dobro bi bilo, da bi se naučili odpuščati in biti prizanesljivejši z drugimi. Vaša mantra je: Ubijem jih s prijaznostjo in pokopljem s smehljajem. 

Strelci druge ohranjate na razdalji, zato se zdi, da ste hladni, vzvišeni in najpametnejši. Če se naučite zaupati in jih spustite blizu, lahko opazite, da vas marsičesa učijo. Vaša mantra je: Pripravljen sem poslušati druge in se učiti. Nimam vedno o vsem prav, nihče nima.

Kozorogi ste naravnani k doseganju ciljev, ambiciozni, poslovno uspešni. A ker vam je tako pomemben najboljši rezultat, ste v skrbeh, da se vam lahko izmakne. Vaša mantra je: Zaskrbljenost nikoli ne spremeni rezultata.
Vodnarji ste znani po trmi in nepredvidljivosti, potrebujete veliko svobode. Vaša mantra je: Odprt um, odprto srce.
Ribe vodijo čustva, ki vas vodijo v težave, ker želite vsem ustreči. Preobčutljivi ste, vse si ženete k srcu. Vaša mantra je: Ne razmišljam preveč, samo spuščam. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije