SREČNO ZNAMENJE STRELCA

Odkrijte, ali ste rojeni pod srečno zvezdo

Odkrijte, v kateri hiši vašega horoskopa se skriva znamenje strelca, saj vas tam čakajo sreča, uspeh in nepričakovane priložnosti.
Fotografija: Srečno roko za denar imate, če je strelec v drugi ali osmi hiši. FOTO: Maurusone/Getty Images
Odpri galerijo
Srečno roko za denar imate, če je strelec v drugi ali osmi hiši. FOTO: Maurusone/Getty Images

Strelca povezujemo tudi z zadovoljstvom, vero, upanjem in pustolovščinami. Tam, kjer ga najdete v svoji rojstni karti, vas torej čakajo uspeh, sreča, pogumni podvigi, tveganja in izpolnjena pričakovanja.

V 1. hiši

Če ste strelec po ascendentu, ste idealistični, optimistični in vse vas zanima. V življenju imate srečo in ob vsakem padcu kot mačka pristanete na vseh štirih. Obožujete potovanja, avanture, premorete veliko energije, ki jo trosite naokrog. Dinamični in neodvisni ste, radi raziskujete. Zanesete se lahko, da se bodo priložnosti pojavile same od sebe.

V 2. hiši

Rojeni ste za služenje denarja! Imate nos za denar in povrhu še srečo. Znate vlagati, a tudi zapravljati. Lahko ste preveč optimistični in utrpite izgube, a jih kmalu nadomestite. Pogosto živite na veliki nogi. Lahko delate v banki, na borzi, kot učitelj, sodnik ter vodite druge. Poskrbite, da služite na pošten način, ne zapletajte se v piramidne sheme.

Strelec v 3. hiši

Obožujete mentalne izzive, vedno imate kup idej, sosedi in sorojenci pa vam pomagajo na poti do uspeha. Vaša modrost hodi z roko v roki s srečo. Imate močno potrebo po dogodivščinah, radovedni ste in učeni. Odprti ste, veliko govorite, vaš dar je veščina komunikacije, retorike, javnega nastopanja, pisanja. Druge znate prepričati. Ljubite potovanja in imate odličen smisel za humor. Vaše sposobnosti vam bodo pomagale uresničiti poslanstvo.

V 4. hiši

Želite si živeti v tujini oz. izhajate iz družine, ki vam je dala veliko splošne razgledanosti. Starši so lahko tujci ali visoko izobraženi. Živite v velikem domu, obdani z družino in ljubljenčki. Imate visoka moralna načela in ste iskreni. Govorite več jezikov, že od mladih nog ste zelo samostojni. Številne selitve vas bogatijo in vam širijo obzorja.

V 5. hiši

Strelec vam tu prinaša veliko življenjskih užitkov in zabave s prijatelji. Imate lahko veliko otrok, ki vas osrečujejo, saj se znate povezati z njimi. Optimistični ste, ustvarjalni in se radi zabavate. Imate veliko ljubezenskih razmerij, včasih težko vztrajate v enem, saj potrebujete svobodo. Lahko so vam všeč tujci. Šport in hobiji vam veliko pomenijo. Zadenete lahko pri igrah na srečo!

V 6. hiši

Uživate v svojem delu, srečo imate v službi in ste trdnega zdravja. Radi hodite v restavracije, na masažo, alternativne terapije. Pri delu morate imeti občutek svobode, hkrati pa vedno najdete odlične sodelavce in dobičkonosne projekte. Trdo delate, a z mislimi ste vedno že pri naslednjem projektu. Gurman ste, ki rad poskuša različne okuse. Obstaja nevarnost, da se prenajedate. Rešitev ni v omejitvah in dieti, ampak v ravnovesju.

V 7. hiši

Pritegnili boste svetovljanskega partnerja, ki rad potuje – ali ga boste našli na potovanju. Čaka vas srečen zakon, a ne nujno dolgotrajen, saj potrebujete svobodo, razen če se bosta prilagodila potrebam drug drugega. Radi imate pustolovščine, optimistični ste in na živce vam gredo vsakdanje malenkosti. Lahko ste uspešen diplomat, odvetnik, učitelj, raziskovalec …

V 8. hiši

Kljub številnih težkim življenjskim spremembam se boste vedno izvlekli iz težav. Lahko je to položaj za bogastvo – vaše ali partnerjevo, obljublja pa tudi dediščino ter veliko ljubimcev. Spolnost bo pomemben del vašega življenja, podirali boste tabuje, privlačili podobne partnerje s poudarjeno čutno noto, ki pa morajo imeti tudi podobne vrednote. Pazite le, da ne pretiravate. Srečno roko imate pri finančnih vlaganjih.

V 9. hiši

Kaže, da ne boste nikoli nehali potovati in se izobraževati. Lahko študirate v tujini ter sprejemate ideje iz drugih kultur, se učite tujih jezikov. Guruji vam lahko pomagajo do modrosti. Imate visoka moralna načela in cenite znanje, lahko ste visoko izobraženi. Optimistični ste, radi tvegate in verjamete v pravične zakone, zavzemate se za pravice živali. Lahko postanete mednarodni pravnik, novinar, predavatelj …

V 10. hiši

Prinaša vam srečo v karieri in priložnosti, ki zagotavljajo hiter uspeh brez pretiranega truda. Znašli se boste v vsakem poslu, lahko naredite akademsko ali pravno kariero, sodelujete s tujino oz. delate tam. Resnicoljubni ste, etični, inteligentni in modri, radodarni, kariera je vaše življenjsko poslanstvo. Z njo pa ne služite samo denarja, prestiža in visokega statusa, ampak tudi pomagate človeštvu.

V 11. hiši

Ustvarili boste širok krog koristnih prijateljstev, tudi s tujci, ter povezovali ljudi različnih kultur, pogledov, narodnosti. Zavzemate se za pravično in raznoliko družbo, kot prostovoljec ali politik. Radi razpravljate, potujete, se ukvarjate s športom in ste v naravi. Če imate starejše sorojence, vam lahko pomagajo do uspeha in bogastva.

V 12. hiši

Denar vam ne pomeni veliko, a se lahko vedno zanesete na pomoč iz ozadja, npr. v obliki subvencij ali nepričakovanih dobrotnikov. Ukvarjali se boste z duhovnostjo, raziskovali nove filozofije in prepričanja, veliko časa lahko preživite v samoti. Iskali boste resnico o smislu življenja. 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas