Za mir in blagostanje

Bambus in ogledala so med najbolj učinkovitimi dodatki. Vetrni zvončki na oknu ali vrtu odganjajo negativnost.
Fotografija: Namizna fontana prinaša zdravje, bogastvo in mir. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Namizna fontana prinaša zdravje, bogastvo in mir. FOTO: Guliver/Getty Images

Starodavna kitajska veda o opremljanju prostora in okolja teži k prostemu in uravnovešenemu pretoku či, življenjske energije, tako doma kot npr. v pisarni. Trdi namreč, da se to odraža v našem življenju in da nam blokirana či prinaša ovire tudi na drugih področjih.

Za pretok energije, mir in blagostanje tako strokovnjaki za feng šuj priporočajo, da svoje bivališče opremimo s predmeti, ki lahko pomagajo pri tem. Bambus na primer prinaša srečo in je eden najbolj učinkovitih dodatkov v feng šuju, tako kot ogledala, ki zvišujejo raven energije.

Namizna fontana je simbol zdravja, bogastva in miru. Postavite jo na mizo doma ali v pisarni in okrepite učinek še z zvončki v istem prostoru. Sveče v feng šuju veljajo za močen ognjeni element. Najbolje pa je, da so rdeče ali v rdečem svečniku, ki simbolizira dolgo življenje. Slike izberite glede na to, kaj želite spodbuditi.

Za spalnico so primerni nežni in čutni motivi, za pisarno pa močna umetniška dela z izrazitimi barvami. Ljubezensko življenje pa oplemenitite z romantično sliko na JZ. Vetrne zvončke lahko obesite na okno, balkon, teraso, vrt ali dvorišče, saj odganjajo negativno energijo. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije