ZVEZDNE NOVICE

Teden z Luno

Kako kaže? 
Fotografija: FOTO: Getty Images/Istockphoto
Odpri galerijo
FOTO: Getty Images/Istockphoto

Ponedeljek, 23. 7. Luna v strelcu bo v kvadratu z Venero in Neptunom. Smo v obdobju med mrkoma, Sonce je včeraj vstopilo v leva, danes se je energija nekoliko ustalila, zato je pravi čas, da se pripravljamo na ščip in Lunin mrk. Že danes bodo vladale dinamične energije, poskušali boste veliko, a uspeha bo bolj malo. Dan je primeren za počitek in meditacijo. V zraku bo čustveno razočaranje.

Torek, 24. 7. Luna bo v praznem teku, na nebu bo opozicija med Venero in Neptunom. Še vedno bo energija tekla drugače, kot bi si želeli. Luna bo onemogočala, da bi se stvari, v katere ste vlagali energijo, uspešno razvile. Spremeniti boste morali načrte in se prilagajati. Merkur se bo kmalu začel ustavljati na nebu, čas je za dopust in počitek.

Sreda, 25. 7. Luna bo v kozorogu in Sonce v levu, v kvadratu z Uranom. Izjemno napet dan bo, konfliktne energije bodo v zraku, kar se bo še najbolj poznalo na družbeni ravni. Ne pustite, da bi spori vplivali na medsebojne odnose, saj imajo lahko prekinitve v tem času trajne učinke.

Četrtek, 26. 7. Luna v kozorogu bo v trigonu z Venero in v konjunkciji s Plutonom. Dan bo precej nevaren, saj se Merkur obrača v retrogradno gibanje, smo dan pred Luninim mrkom in Sonce se približuje opoziciji z retrogradnim Marsom. Na družbeni ravni se bodo aspekti poznali, na dan bodo prihajale neurejene stvari iz preteklosti. Ta energija bo vzvalovala tudi medsebojne odnose, če niste popolnoma odkriti. Poslovno vam lahko nagajajo posledice preteklih nespametnih dejanj.

Petek, 27. 7., ščip v obliki popolnega Luninega mrka Ščip prinaša zavedanje na vsa področja življenja, kjer se moramo bolj potruditi. Namenjen je zdravljenju čustev, osvobajanju od negativnih energij. Vzemite si čas zase in za partnerja, mrk je namreč pomemben za duhovni razvoj in ustvarjanje družinske sreče. Astrološko je zelo nevaren dan, zato se izogibajte potovanjem ali nevarnim dejavnostim.

Sobota, 28. 7. Luna v vodnarju je v kvadratu z Jupitrom. Dan po mrku ne bo prizanesljiv, pokazal bo nove razvojne možnosti, toda ne boste mogli povsem izkoristiti povezav, saj vam bodo izzivi in težave postavljali dovolj preprek, da boste zaposleni z njimi. Vseeno imejte v mislih, da se oblikuje nova energija, s katero boste znali na zanimiv način zajadrati jeseni.

Nedelja, 29. 7. Luna v vodnarju bo v opoziciji z retrogradnim Merkurjem. Prinašala bo nove izzive in težave, ki se bodo najbolj poznali v komunikaciji. Čas je primeren za dopust in počitek. Ne poskušajte uveljavljati neke svoje ideje, čeprav se zdi še kako dobra, saj se ne boste mogli prav dogovoriti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije