Podprimo kolektivno zavest človeštva

Ker smo vsi eno, lahko pomagamo spodbuditi več miru, zdravja in ljubezni na svetu. Vzdržujte svoje telo in dušo na visoki frekvenci in prosite vodnike za podporo.
Fotografija: Ker smo vsi eno, se lahko povežete z vesoljem in pripomorete k spreminjanju kolektivne energije. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Ker smo vsi eno, se lahko povežete z vesoljem in pripomorete k spreminjanju kolektivne energije. FOTO: Guliver/Getty Images

Dogodki zadnjih mesecev so obrnili naša življenja na glavo, strah, jeza in negotovost so močno vtisnjeni v kolektivno zavest, zato se ne morete oddaljiti od tega, da jih čutite tudi sami, sploh če imate odprto srce. Vsi smo eno, kar pomeni tudi, da lahko tudi vi pripomorete k temu, da bi bilo več sočutja namesto sovraštva, več potrpežljivosti kot nestrpnosti in manj besa ter več razumevanja. S spodnjim ritualom, ki ga izvajate vsak dan, lahko na energijski ravni pripomorete k temu.

Najprej si ustvarite sveti prostor, kjer vas ne bo nihče motil. Lahko si naredite majhen oltar s kristali, svečami, cvetjem, kamni, svetim lesom, tibetanskimi skledami, ki se vam bodo pomagali povezati z duhom. Prižgite svečo, saj s tem očistite energijo in daste umu vedeti, da je čas, da se obrnete navznoter. Mirno posedite na svojem svetem kraju. Vzemite si nekaj trenutkov in opazujte plamen. Pozdravite in aktivirajte element ognja v umu in telesu. Ker se vse začne pri vas, tudi svetovni mir, se zavedajte, da je kraj, kjer začnete urejati stvari, vaše telo, um in duša. Ko ste v ravnovesju, veseli, v svoji resnici, to prenašate tudi na okolico. Odzivate se in delujete mirno. Ko se vaše polje razširi, se mir prenese na kolektivno energijsko polje. Poglobite se vase in odkrijte, kaj se dogaja v vas, kaj občutite, morda žalost, apatičnost … Pustite, da občutki prihajajo in odhajajo brez vašega nadzora. Dovolite, da se blokade raztopijo in skozi vas lahko začnejo teči višje vibracije.

Ko začutite hvaležnost, se vaše srce odpre in energijsko polje razširi. FOTO: Guliver/Getty Images
Ko začutite hvaležnost, se vaše srce odpre in energijsko polje razširi. FOTO: Guliver/Getty Images

Svoje polje lahko razširite s hvaležnostjo in osredotočanjem na vse, kar ste morda jemali za samoumevno. Začutite hvaležnost v srcu. Lahko si predstavljate osebo ali situacijo, za katero ste globoko hvaležni. Nato prosite vesolje za pomoč. Vaše besede in namere imajo veliko moč in usmerjajo energijski pretok v vašem telesu in vaši okolici. Pokličite svoje vodnike, občutite zaupanje in jih prosite, naj vam pomagajo pri tistem, kar ste prej ugotovili, da vas ovira. Lahko iščete več miru, vitalnosti, harmonije ali obilja, lahko si pomagate tudi z molitvijo. Pomoč lahko izrazite glasno ali v sebi, lahko tudi napišete, kaj si želite sporočiti vodnikom in vesolju. Molite za človeštvo, lahko ponavljate mantro, naj bo zdravo, varno, srečno in osvobojeno trpljenja.

S tem ste opravili svoj del in pripravili svoje energijsko polje, da bo prek namere pomagalo svetu. Zahvalite se svojim vodnikom za pomoč in spustite navezanost na rezultat vaših prošenj. Če boste ritual izvajali vsak dan, boste po tednu dni začutili spremembo v svojem polju; morda začutite več upanja v situacijah, ki so se zdele brezupne. Še naprej vztrajajte pri dvigovanju kolektivne vibracije človeštva. Bodite uravnovešeni, zdravi in zadovoljni. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije