Srebrni odbojkarji jedli kot kralji, gostili so jih Dolenjci

Na Dolenjskem so za Tineta Urnauta in ekipo pripravili veselo druženje in pojedino.
Fotografija: Tine Urnaut in druščina na Dolenjskem FOTOGRAFIJE: S. N.
Odpri galerijo
Tine Urnaut in druščina na Dolenjskem FOTOGRAFIJE: S. N.

Minuli konec tedna so se naši srebrni odbojkarji odpravili na obisk Dolenjih Ponikev na Dolenjskem, kjer jih je med drugim obiskal dedek Mraz in vsakega nasmejal z rimo na njegovo ime. Ker je december čas obdarovanj in dobrih želja, so dobili tudi darila.
Razveselili so se dedka Mraza.
Razveselili so se dedka Mraza.

Gostitelj, podjetje Fizian, je vsakega obdaril z vrhunskim elektrostimulatorjem, vse skupaj pa je plod že štiri leta trajajočega zglednega sodelovanja med podjetjem in Odbojkarsko zvezo Slovenije. Fantje in njuna fizioterapevta so se med druženjem pomudili v t. i. showroomu podjetja ter si ogledali najnovejše fizioterapevtske naprave in novosti za regeneracijo vrhunskih športnikov.

Kot se za obisk na Dolenjskem spodobi, se je dobro jedlo in pilo. Za jedačo so poskrbeli Gostilna Opara iz Trebnjega ter prijatelji in podporniki iz odbojkarske vrste. Naši športniki so jedli šunko v testu, hamburgerje, pili domače vino, pridelano v zidanici direktorja podjetja Andraža Podboja.
Nanni Opara in ekipa sta pripravila pravo pojedino.
Nanni Opara in ekipa sta pripravila pravo pojedino.

Za glasbo je skrbela skupina Drugi vagon. Ob koncu druženja so naši odbojkarji obžalovali, da treninga niso opravili že zjutraj, zato so jih obveznosti odpeljale nazaj v dvorano z željo, da na Dolenjsko še pridejo. Dolenjska in vsa Slovenija jim želita vse dobro na kvalifikacijah za olimpijske igre, kamor se odpravljajo po vozovnico za Tokio 2020! 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije