KAMPANIJA

Splet »gori« zaradi Messija in Ronalda: Najboljša fotografija vseh časov

Bo postala najbolj všečkana fotografija v zgodovini instagrama?
Fotografija: FOTO: Louis Vuitton
Odpri galerijo
FOTO: Louis Vuitton

Očitno smo nekaj ur pred začetkom svetovnega prvenstva v nogometu dobili najboljšo fotografijo leta 2022. Na fotografiji, ki se zadnje ure kot požar širi po spletu, nogometna zvezdnika Leo Messi in Cristiano Ronaldo igrata šah na kovčkih. Gre sicer za novo kampanjo  za Louis Vuitton.

»Zmaga je stanje duha,« se glasi opis fotografije na uradnih profilih modne znamke. Fotografijo je posnela znana fotografinja Annie Leibovitz. »Z dolgo tradicijo izdelovanja etuijev za najbolj zaželene športne trofeje na svetu naša hiša slavi dva najbolj nadarjena nogometaša današnjega časa,« pa je zapisal Louis Vuitton.

Splet je navdušen

Ni trajalo dolgo, da se je fotografija začela širiti po družbenih omrežjih. »Ronaldo in Messi sta se usedla in nam dala najboljšo fotografijo leta 2022«, »To je najmočnejša fotografija vseh časov«, »Louis Vuitton zmaga letos«, pišejo oboževalci po twitterju.

Oba nogometaša sta fotografijo objavila na svojih instagram profilih. Na profilu Ronalda je v manj kot 16 urah zbrala neverjetnih 30 milijonov všečkov, na Messijevem pa nekaj več kot 23 milijonov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije