MESSI

Messi prestopa v PSG?

Po več kot dveh desetletjih je končal igranje za Barcelono.
Fotografija: FOTO: Albert Gea, Reuters
Odpri galerijo
FOTO: Albert Gea, Reuters

Lionel Messi (34) ki je po več kot dveh desetletjih končal igranje za Barcelono, se po poročanju več medijev iz Francije, Španije in Južne Amerike najverjetneje seli k francoskemu PSG.

Preberite še: 
image_alt
Messi zapušča Barcelono, spletna stran 'pregorela'


Messi je prost igralec, potem ko so pri Barceloni priznali, da si ga zaradi finančnih težav in pravil lige ne morejo več privoščiti in podpisati nove pogodbe z njim kljub 50-odstotnemu znižanju plače. Čeprav je As poročal, da so pri Chelseaju hoteli sestanek z Messijevimi predstavniki, pa naj bi bil na prvem mestu želja prav PSG. Kot poroča football-italia.net, naj bi pogajanja končali v 24 urah in naj bi Messi nosil dres PSG v sezoni, ki se v Franciji začenja nocoj.

Predsednik nogometnega kluba Barcelona Joan Laporta je danes potrdil, da Messi že proučuje ponudbe drugih klubov, in poudaril, da Barcelona »ni smela tvegati finančnega zloma s podaljšanjem Messijeve pogodbe«, za katero sta se obe vpleteni strani dogovorili že pred tedni. »Včeraj smo uvideli, da je zgodbe konec. Takrat sem se zadnjič pogovarjal z Lionelovim očetom.« 

Messi, ki je k Barceloni prišel pri 13 letih in v 778 nastopih dosegel 672 golov, se bo tako podal novim izzivom naproti.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije